maandag 21 september 2020

Spiegel lood

Gratis verzending vanaf € 30! Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Spiegel bestel je in onze webshop. Koop of Verkoop lood op Marktplaats. Rand uitgevoerd in opaak glas.


Vierkante spiegels met lood lijst stuks, weg voor weinig Leuke vierkante spiegels met lood lijst stuks, mag weg voor weinig. Ophalen heeft de voorkeur. Glas-in- lood samenstellen is een vak apart. En dat vak verstaan wij als geen ander.


Hieronder vindt u een overzicht van onze standaard motieven.

Vroeger waren veel spiegels voorzien van een laagje lood , een giftig materiaal. IKEA was een van de eerste bedrijven ter wereld dat ging werken met een loodvrije laag. Ruit Tuinspiegel gietijzer lood finish.


Lood grijze ruitvormige (Victoriaanse) spiegel met sierlijke krullen. Zwarte lijnen met kleurige vakjes. Deze unieke spiegel is gemaakt van zwart staal en door het grote formaat is de spiegel echt de eyecatcher van je interieur.


Aangezien lood in de fysiologie van de mens geen rol lijkt te hebben,. Voor volwassen is dit bij spiegels boven de 500. Op onze website proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven over onze producten. Naast de tradionele glas in lood panelen beschikken wij over diverse technieken.


In een eenvoudige uitvoering vormen de. Prijzen voor het maken van glas-in- lood. Wij zijn uw glashandel in Den Haag, specialist op het gebied van glasambacht, glasherstel en glastechniek.


Wij houden meer dan 1ton glas op voorraad. Een spiegel is een voorwerp dat licht. Ruim assortiment aan glazen keuken achterwanden. Glas in lood ramen of deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.