dinsdag 22 september 2020

Sierknop trap

Bekijk alle mogelijkheden in de webshop. Meer dan verschillende modellen. Sierknop traditioneelvoor het afwerken van uw trap. U kunt uit verschillende sierknoppen kiezen. Wilt u een sier knop op uw trap spil(len), dan raad ik u aan om naar onze trappen toonzaal te komen.


In het atelier kunnen we draaiwerk voor restauratie of nieuwe ontwerpen maken.

Leuning sleutelgatprofiel 4. Dit kan van enkele stuk tot grotere aantallen. Draaiwerk vanaf een model. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Het is mogelijk om de spillen te voorzien van een gedraaide eindknop. Deze wordt dan uitgevoerd in dezelfde houtsoort als de trap.


Trappen vragen met antwoorden. Welke houtsoort moet voor mijn nieuwe trap. Handgemaakte trapleuningen geschikt voor elk interieur met unieke montage.

Eigen ontwerp van MDG Design. Rustiek, nostalgisch of juist strak en modern, bij de. Exclusieve mahoni trap met gedraaide balusters, sleutelgat profiel in de leunigen en ronde sierknoppen op de spillen. U wilt nu een prijs weten van een trap op maat.


Deze vindt u zeker bij Maatkracht trappen. Laat u inspireren en bestel uw eigen trap op maat! Vele trapspijlen online verkrijgbaar en snel geleverd!


Van metalen tot houten trapspijlen, in verschillende hoogtes en kleuren! Dichte eiken trap met ronde gedraaide balusters en een spil met een sierknop. Houten spijlen en leuning aan de buitenzijde van de trap. Trapcare stalen trap renovatie.


Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van spiltrappen, wenteltrappen en iedere andere trap. Misschien vindt u hier het antwoord. Stelt u anders uw trap vraag aan Maatkracht trappen. Meest gestelde vragen over trappen. Een sierknop op uw trap spillen?


Ook leveren wij doehetzelf trappen en bouwpakkettrappen. Bij ons in de trappenwinkel. Houten trappen zoals doe het zelf trappen bouwpakkettrappen en ruimtebesparende trappen.

WELKOM op dé webshop met groothandel prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.