dinsdag 15 september 2020

Schommel douglas hout

Uw droom schommel voor een top prijs - Meer dan 260. Douglas palen, planken, schermen. Met de ModernPlay douglas houten schommel bent u verzekerd van jarenlang speelplezier. Dat komt door het gebruikte hout , de speciale verankering en de schommelhaken.


U bent bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar een product van het bekende douglas hout.

Bij ons kunt u terecht voor speeltoestellen tot bloembakken. Veel van onze schommels zijn gemaakt van hout en zelfs vaak ook van duurzaam geproduceerd hout. Kies je voor een houten schommel , dan kies je meteen. Zowel hout als bevestigingsmateriaal zijn degelijk en duurzaam.


Onze kids hebben er vele uren in gespeeld en geklauterd. Klik hier voor meer product-informatie. Ophalen, levering of montage U kunt deze unieke schommel afhalen.

Grootste aanbo Laagste Prijs. Het frame van de schommel is met een doorsnede vna 1x 1mm erg robuust en heeft, zelfs onbehandel een levensduur. Een echte eyecatcher en een absolute verrijking voor je tuin of terras! Hoge schommeltoestel van vierkant hout met haken.


De zware schommels behoren tot een lijn van hele zware en solide. Alle schommels scherp geprijs direct leverbaar! Schommel kopen voor in de tuin? Een aanbouwschommel is een schommel voor aan een muur,.


Is niet geschaafd en kan dus wat meer afrondingen en zichtwerk van een boom vertonen. Door het gebruik van een dikke. Wilt u zelf een houten schommel maken van hout ? Wij helpen u graag op weg met een handig stappenplan voor zelfbouw.


Een erg robuuste schommel met ongeschaafde palen. Frame voor schommel gemaakt van douglas hout. Bovenste balk is 5m lang.

Maak uw kind blij met een leuke houten schommel in uw tuin. Met een prachtige veranda van douglas hout in uw tuin kan dit het hele jaar door! Bestel hem snel op Buitenspeelgoed Stouten.


Blue Rabbit speeltorens in onbehandeld douglas hout een bewuste keuze voor duurzaamheid en milieu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.