donderdag 10 september 2020

Remschijfslot met alarm

Alarm bestel je in onze webshop. Ruim aanbod schijfremsloten met alarm. Onze voordelen: Korting tot Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd Verzending = gratis!


De beste schijfremsloten met alarm zijn ART gekeur degelijk en hebben een luide sirene. Bekijk ons aanbod voor de motor en de scooter.

Het grote voordeel van de uitvoering van een remschijfslot met alarm is dat er als het ware sprake is van een dubbele beveiliging. ARTgekeurd schijfremslot met ingebouwd alarm en luide sirene. Geschikt voor motor of scooter.


Een goed schijfremslot op je nieuwe motor? Je motor met een kettingslot via een muur of wandanker vast zetten? Kies het juiste motorslot met de ABUS slot generator. Alleen de goedkoopste prijzen en beste klantenservice op MyXLshop.


Zonder alarm , gewoon omdat een schijfremslot niet nagelvast zit aan je remschijf en dus als je hem ergens parkeert op een terras met een licht windje dat ding.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu. OFmet alarm Schijfremslot in. Hier vind u een groot aantal schijfrem sloten met alarm en zonder voor scooter of motor voor een lage prijs van nederland en word gratis verzonden vanaf.


Uur bestel zelfde dag verzonden met postnl! Met alarm , waar behalve de. Van zodra de motor bewogen. Een schijfremslot wordt ook wel een remschijfslot of gewoonweg een schijfslot genoemd.


Nu alle XENA sloten en ruimte alarmsystemen leverbaar! Laagste prijs van nederland! Natuurlijk allen uitgevoerd met alarm Wilt u. Welk slot past het beste bij jouw motor – een beugelslot, een kettingslot of toch eerder een remschijfslot met alarm ? Check het in onze showroom! Vóór 23:59u = morgen gratis bezorgd.


In diverse merken verkrijgbaar! Om diefstal te voorkomen, kunt u uw scooter van een schijfremslot met alarm voorzien. Daardoor wordt het voor dieven een stuk enger om uw scooter te stelen!

Remschijfslot met alarmsysteem BMW Motorrad. Met een remschijfslot beveilig je je scooter of motorfiets zeer effectief. En dankzij het compacte ontwerp ook gemakkelijk te transporteren.


Deze heb ik al een paar jaar en werkt perfect, pas voor mijn dochter een xena met alarm gekocht maar deze gaat om de haverklap af zonder reden. Niet onbelangrijk als je in een vlaag van verstandsverbijstering weg wilt rijden met het slot er nog op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.