donderdag 3 september 2020

Luchtdichte glazen pot

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Gratis verzending vanaf €30! Ontdek onze unieke collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis!

Wil je de pot steriliseren met heet water, verwarm hem dan voor met warm kraanwater om te voorkomen dat het glas barst. Glazen potten zijn handige. De pasta komt bijvoorbeeld beter tot zijn recht in een pot dan. Ben je specifiek opzoek naar potten om voedsel luchtdicht.


De pot is gemaakt van glas en is gemakkelijk schoon te. Een glazen pot met een inhoud van 0. Luchtdicht en lekvrij clipdoosje inhoud liter. Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks.

Prachtige oude glazen pot met bakeliet deksel mist edn klein hoekje uit. Vandaag was het weer tijd voor wat zelfmaak jam. Een klemmende pot openmaken.


Door onderstaande stappen te volgen kan zelfs iemand met artritis of kleine handen gemakkelijk een glazen pot openmaken. Deze glazen pot met deksel heeft een inhoud van 0. Het deksel sluit luchtdicht af met een rubberen ring. Houdt uw voedingsmiddelen langer goed en bewaar het in een handige voorraadpot. Doordat de voorraadpotten luchtdicht zijn, gaan geuren en smaken niet verloren.


De pot beschikt over een rubberen rand rond de deksel om de pot vocht en luchtdicht te maken. Grote glazen voorraadpot met glazen deksel van Luminarc met een inhoud van 2L. De glazen pot staat ook mooi op een aanrecht in een open kastje van de keuken.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor weckpotten aanbied. Zowel mijn pepernoten als mijn beschuit blijven lekker bros. En zo’n glazen pot is ook nog eens veel goedkoper dan de. Zijn liter inhoud is bij uitstek geschikt voor het bescheiden bewaarwerk. Uitgebreid assortiment glazen flessen,.


Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.