woensdag 12 augustus 2020

Zeil drukknopen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Zelf uw boottent maken of zelf repareren? Alle bevestigingsmateriaal op voorraad: tenax, tourniquet, minax, lift the dot, zeilkousen, drukknopen en knoprubbers.


Outletverkoop van zeilringen en drukknopen. AAA-kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zelfs eigen merk van EU-marktleider. Info over zeil drukknopen. Resultaten van zoekmachines! Prym drukknopen 15mm doek op doek. In het setje zit gereedschap toegevoegd om de drukknopen in het PVC dekzeil, katoen of andere doeken te monteren.


Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:bestel volgende werkdag in huis! Complete set van drukknopen met schroef.

Het ene gedeelte schroeft u vast, de ander helft is eenvoudig in een zeil of boothoes te monteren met het bijgeleverde. Doorzichtig zeil , heldere plastic. Los stempel setje om zelf drukkers te. Een los stempel setje om zelf drukkers te monteren.


Kies dit als u al drukknopen heeft. Wij gebruiken cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van.


De drukknopen zijn aanschroefbaar en worden dus geleverd met schroefjes, beschrijving en stempel. De koper vernikkelde drukknopen zijn van het merk Prym en hebben een diameter van 15mm. Drukknopen setBreng zelf eenvoudig drukknopen aan. De blisterverpakking bevat 10. Vrijdag, 10:Produkt dieses Anbieter hatte ich schon in verschieden Ausführungen erprobt und bin zufrieden!


Deze set is bij Kwint te bestellen per 1stuks. Een paar simpele spelregels. Tenax drukknopen zijn ideaal om stukken doek op elkaar te plaatsen. Ring Ø 11mm, plus gereedschap.

Voor uw speedboot kunnen wij ook een pakket leveren waarmee u middels drukkers een zeil helemaal op maat kunnen maken op de bestaande drukkers van uw boot. Zeilringen onze zeilringen worden van dik en stevig materiaal (staal of messing) waardoor ze vaak zonder tegenring gebruikt kunnen worden. Bestel eenvoudig bij Esails.


De webshop voor dekzeilen en toebehoren! Elke bestelling wordt tijdelijk gratis thuisbezorgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.