dinsdag 25 augustus 2020

Trappen metaal

Metalen trappen kan je maken in inox, metaal en gegalvaniseerd staal. Prijs advies, belangrijke eigenschappen en prijzen van een trap op maat vind je hier. Sterkos ontwerpt, fabriceert en monteert hoogwaardige kwaliteit RVS trappen en balustrades die naadloos aansluiten bij de stijl van uw woning, winkel of kantoor. Metaal is het materiaal bij uitstek om een creatieve of designtrap te maken.


Het proces vanaf het ontwerpen tot aan het plaatsen van een stalen trap kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of het nu gaat om een spiltrap, een steektrap of een trap.

Metaal staat aan de basis van nagenoeg alle trappen die we bij EeStairs ontwerpen en produceren. Denk hierbij aan trappen van staal of RVS. Voor zowel bedrijven als particulieren produceert Stieva trapconstructies. Trappen voor binnen of buiten, van diverse materialen.


Denk aan industriële vluchttrappen. We hebben diverse soorten metalen trappen in ons assortiment. Info over metalen trappen.


U zag slechts een greep uit onze talrijke realisaties met metaal … maar de mogelijkheden zijn oneindig. Een trap is heel essentieel en.

Kwalitatieve trappen in metaal of inox. We creëren en plaatsen trappen op maat, zoals draaitrappen, steektrappen of trappen in de tuin. Specialist in stalen trappen en balustrades met een hoog afwerkingsniveau. Van enkele trap tot complexe combinaties. Hilhorst Metaal kunt u terecht voor de meest uiteenlopende stalen trappen in diverse modellen.


Stalen trappen passen in woningen en bedrijfsgebouwen. Onze metalen trappen worden in onze eigen metaalafdeling van ons atelier vervaardigd. Zowel toepassingen voor binnen- als buitenshuis zijn mogelijk.


Deze metalen trappen worden vaak toegepast als hoofdtrap of brandtrap in openbare ruimtes. Maar ook in particuliere woningen kunnen ze als binnen- of buitentrap. Een blikvanger in huis die tot meerwaarde leidt.


Natuurlijk is een trap bedoeld als verbindend element tussen verdiepingen in een gebouw. Tegenwoordig is een trap. Al jaar specialist in trappen.


Kamphof is meer dan honderd jaar geleden begonnen als smederij en nu alweer jaar gespecialiseerd in de constructie van metalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.