donderdag 20 augustus 2020

Tafel marmer blad

Haal vandaag nog die nieuwe Marmeren Tafel in huis. Bestel nu jouw favoriete tafel van Marmer. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Vind tafel met marmeren blad op Marktplaats. Er zijn verschillende soorten marmer die onderling verschillen van structuur, kleur en afkomst.


Voor iedereen een voordeel.

Wij hebben drie soorten marmer. Salontafel Brin is een moderne salontafel en heeft een massief marmer blad met een nikkel frame. Door het marmeren tafelblad heeft iedere tafel een eigen patroon.


Het grijs marmeren tafelblad maakt deze terrastafel anders dan de meeste andere terrastafels met marmeren blad. Het opvallende tafelblad rust op een zeer decoratieve. Bekijk onze bistro tafel met gietijzeren voet en marmer blad en bestel voordelig online.


Bekijk de ronde gietijzeren tafel met wit marmer blad en bestel voordelig online. Ronde Tulip tafel gebaseerd op het ontwerp van de designer Eero Saarinen. De tafel heeft een blad van Carrara marmer.

Hoogglans witte voet van aluminium. Een nieuw blad voor de tuintafel of voor de eettafel binnen? Hier kies je hét blad wat aan al jouw wensen voldoet. Stenen tafelbladen van graniet, hardsteen of marmer.


Gratis verzending vanaf € 30! Bistrotafel met gietijzer onderstel en rond marmer blad. Deze tafel is voorzien van een gietijzeren 3-poot.


Op zoek naar een salontafel met een marmeren blad ? Met deze mooie zwarte bijzettafel met groen marmer blad maak je je woonkamer compleet en geeft je interieur een trendy uitstraling. Het metalen frame is zwart. De Zuiver koffie tafel marmer is een mooi afgewerkte tafel met een uniek marmer blad.


Deze mooie koffietafel heeft een stalen onderstel wat zwart is afgewerkt. Tafelblad kopen met RVS onderstel en composiet of graniet blad. Wanneer u zelf een tafel wilt samenstellen dan raden wij altijd. Indien het marmeren blad is voorzien van gietijzeren platen aan de onderkant mag u de tafel absoluut niet verplaatsen als het door.


Vierkante marmeren tafels ,. Tulp tafels van Eero Saarinen in elke maat, groot of klein, laag of hoog, rond of ovaal met diverse marmeren bladen maar ook een met duropal topping of een houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.