maandag 10 augustus 2020

Plexiglas helder

Neem dan contact met ons op. Bestel nu online, gratis gezaagd. Onze heldere plexiglas platen zijn van hoge kwaliteit en binnen uur geleverd. Onze plexiglas platen zijn UV- en weerbestendig.


Plexiglas helder , dikte mm.

Wij zagen uw plexiglas helder , acrylaat gratis voor u op maat. Lage verzendkosten en snelle service. Wij kunnen uw kunststoffen ook bewerken. Dan bent u bij Kunststof Kopen aan het goede adres.


Een mooi materiaal te gebruiken voor diverse doeleinden. Wij hebben al een aantal Acrylaat en Helder plexiglas voor u op maat gezaagd. Deze reeds gezaagde platen hebben een beter prijs dan ons standaard product omdat we dit.


De standaard variant die wij leveren is een.

Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies. Dan zit u goed bij Kunststof Kopen. Vanaf € 2per m gratis voor u op maat gezaagd. Slechts dagen levertijd.


Voer op onze webshop de gewenste maten in. Ook de weers- en UV-bestendigheid is uitstekend. Het materiaal is redelijk. U kunt dit op maat, gepolijst en geboord bestellen. Men heeft het originele plexiglas toch ook helder gemaakt?


Dat is gesneden en afgewerkt onder hoge temperatuur. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Alle maten direct uit voorraad leverbaar. Naast gekleurde platen heeft Unaplex een ruim aanbod in zowel heldere. Acrylaat (en dus ook plexiglas ) is licht, weer en UV-bestendig.


Zo zorgt het materiaal voor een prachtige diepte-effect en prachtige kleuren. Mat en satijn acrylaat, plexiglas , perspex helder op voorraad in verschillende diktes. Snel en voordelig geleverd uit eigen voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.