vrijdag 28 augustus 2020

Pixel mozaiek

Kijk, Vergelijk en Download! Maak een foto, afbeelding of zelfverzonnen ontwerp door gekleurde pixels (piepkleine kunststof blokjes) op een basisplaat te plaatsen. Maak van jouw foto een pixel patroon. Met Pixelhobby kun je jouw eigen patronen maken.


Een foto van je kinderen, geliefde, huisdieren.

Glasmozaiek Pixel o,x x 3mm bij ons te verkrijgen! Meer ideeën over Borduurpatronen, Hama. Op maat gemaakt voor in uw entree, hal, op gevel- of binnenmuur.


Een mozaiek pixelen met een eigen foto doe je met de software van Pixelhobby. Dat is borduren zonder naald. Iedere foto kan omgezet worden in een pixelpatroon. Creatief met pixels voor iedereen!


Met het programma Pixelhobby Designer maak je van je foto een patroon.

Iets te vieren of te organiseren? Ik herinner me nog die keer. Op zoek naar een heel persoonlijke hobby? Zoek niet verder want je hebt deze gevonden! Bij Pixel Hobby kan je aan de slag met jouw eigen gekozen foto!


Shop bij De Kwast, de grootste Online Winkel voor Kunst en Hobby. Scherpe Prijzen, Direct uit Voorraad Leverbaar en Lage Verzendkosten. Slammer Frozen Pixel Art insteek mozaïek Maak het mooiste portret van Anna, Elsa of Olaf met deze super leuke set van Frozen. Plaats de gekleurde kraaltjes op de.


Deze grotere pixel variant is vier keer zo groot als de bestaande pixels die voor jonge kinderen gemakkelijker. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Quercetti Pixel Baby Insteekmozaïek Poes? Maak de mooiste afbeeldingen door de grote. Te koop bij SpeelgoedFamilie.


Unsubscribe from Irene Hemelaar? Cookie- Pixel mosaic portrait.

Hobby-Atelier Comefashion: sterk in service en advies Specialist op het gebied van 3D kaarten, kado-artikelen, Pixel mozaïek en hobby materiaal. Pixel voor pixel , kleur na kleur ziet u de door u gekozen afbeelding onder uw handen verschijnen. Mozaiekpakketten voor mozaiek kinderfeestjes thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.