woensdag 19 augustus 2020

Lijst met ontspiegeld glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters uit uw Regio! Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!

U voert de maat in en geeft uw wensen precies op. U heeft ook direct de mogelijkheid perfect passend glas in een moderne of antieke lijst te. Het voordeel is dat het spiegeling tegengaat.


Wanneer de foto goed in de lijst zit, kun je hem weer dichtmaken en vervolgens ophangen. Frameloze lijst met helder glas zijn verkrijgbaar in formatenGlas: helder glas met gepolijste randenDe rug van de lijst : hardboardOphangen: oogjes met clip. Bij ontspiegeld glas doet het probleem van reflectie zich niet voor,.


Ook nieuw is ons assortiment zijn de randloze lijsten.

Een simpel en eenvoudig systeem dat ideaal is voor mensen die geen hoge eisen stellen aan hun inlijstingen. Info over ontspiegeld glas voor lijst. Resultaten van zoekmachines!


Helder glas 2mm dik ontspiegeld. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wissellijsten aanbied. We hebben verschillende soorten lijst glas op maat.


Ontspiegeld glas voor een lijst ? Artglass of Imageclearglas hebben we ook voor uw kunstwerk. Zo frame jij je foto of schilderij. Lijst in mat en glanzend zilver, div.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. De dikte is 2mm en de maximale. Eenzijdig ontspiegeld UV45. Glas heeft vooral als functie,. Jij bent op zoek naar een fotolijst maar je wilt niet een standaard lijst ?

Dan kies je voor de wissellijsten van glas. Dit glas is aan één of twee kanten geëtst en spiegelt bijna niet meer. Met de standaard afmetingen kom je soms ruimte tekort of je houdt teveel ruimte over in de lijst. Ruim assortiment houten lijsten die in jouw maat kunnen worden gemaakt.


Heeft u veel lichtinval op de plek waar u de lijst gaat plaatsen, neem dan een anti. Een houten wissellijst, zwarte design lijst inclusief een helder float geslepen glasplaat (mm) of optioneel met anti reflectie glas of polystyreen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.