vrijdag 31 juli 2020

Pergola overkapping

Tuinmaximaal is dé terrasoverkapping specialist. Terrasoverkappingen branche. Pergola ’s voor Harmonicadoeken en Wavesail producten van Gardenonline. Totaalpakketten met scherpe prijzen. Corradi Pergola overkappingen van Soons Zonwering: voor effectieve, kwalitatieve én fraaie bescherming tegen weer en wind.


U kunt heerlijk vertoeven over een stijlvolle pergola overkapping.

Bekijk alle mogelijkheden online of in een van onze showrooms! Een pergola is een constructie van hout of steigerbuizen waarmee je een overkapping kunt creeeren. Met ons bamboe pergola bouwpakket kunt u snel en eenvoudig mooie overkappingen maken in de tuin of op het terras. Als u de foto’s ziet, begrijpt u dat het gaat om een uitschuifbare terrasoverkapping. De staanders en de liggers hebben wel iets weg van een pergola.


Meer info nodig over een pergola ? Wat is het verschil tussen een pergola en een terrasoverkapping? Lees meer over de mogelijkheden, prijs, voor- en nadelen.

Pergola's nú al vanaf € 899. Overkapping bestel je in onze webshop. Bekijk het bord Pergola en overkappingen van Hovenierwinkel.


Aluminium pergola met harmonicadoek: de flexibele overkapping Lees verder! Info over overkapping pergola. Resultaten van zoekmachines! Maak de tuin af met een mooie pergola of kies voor een tuinpaviljoen. Kies de pergola of paviljoen die past bij jouw wensen.


Van den Eijnde voor uw pergola. Zo ontstaat een groene overkapping. Naast planten kun je langs het dak van de pergola kleine lampjes of lichtsnoeren hangen. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.


Kan deels of volledig open voor een optimale lichtinval. In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.