maandag 27 juli 2020

Liander meterkast eisen

Vergelijk Altijd Voordat Je Koopt! Bespaar tot wel via kiesproduct. En ga na wat er bij een nieuwe aansluiting komt kijken. In dat geval kunnen aanvullende eisen van toepassing zijn.


Bij hoogbouwwoningen is altijd overleg met de netwerkbedrijven nodig.

Nederlandse netbeheerders hebben richtlijnen opgesteld voor meterkasten in woningen en voor bouwkasten. De inrichting van een meterkast moet aan een aantal bouwkundige eisen voldoen. Nu komt liander me de eis dat de bestaande meterkast verplaatst moet worden naar de bouwmuur wat dus inhoudt dat de sommige mensen hun hele bergruimte moeten omgooien.


Bekijk de richtlijnen van Stedin. Hallo kan iemand mij zeggen of ik verplicht ben om een slimme meter te nemen van Liander. Ik kreeg daar een brief over dat het binnenkort word klaargemaakt.


De bestaande installatie moet voldoen aan de eisen ten tijde dat de woning werd gebouwd. Er hangt een brandlucht in de meterkast.

De meterkast is een van die ruimtes waar je eigenlijk niet naar omkijkt. Misschien hooguit een paar keer per jaar om de meterstanden op te nemen, of wanneer de. Liander beheert het netwerk voor gas en stroom tot in uw meterkast.


Eisen aan uw meterruimte en invoervoorzieningen. Info over meterkast elektriciteit. Dit betreft Liander Aansluitingen.


Antwoord: De klant is verantwoordelijk voor de aarding van zijn elektrische installatie. Toelichting: Afhankelijk van het gebied. Liander ook de inspiratie om het gebruik van olie in eindsluitingen af te bouwen.


Alles weten over een meterkast ? Wat is het verschil en wat zijn de afmetingen, mogelijkheden en normen? Lees verder op Groepenkastbestellen. De richtlijnen voor minimale afmetingen en indeling van de meterkast vindt u hier: Richtlijnen meterkasten. Hierbij wil ik een klacht melden over Liander : Zojuist een medewerker van Liander aan de deur voor controle van de meterkast.


Van deze controle was geen bericht. De eisen voor uw meterkast kunt u hier terugvinden.

Deze richtlijnen zijn ook meegestuurd bij de offerte. Enexis is verantwoordelijk voor de energieaansluitingen en de meters in uw meterkast. De nieuwe meterkast voldoet aan alle eisen zoals ze gesteld zijn in de regelingen hiervoor.


Ik woon in Brabant en de Liander werkt daar niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.