donderdag 25 juni 2020

Scheepsbetimmering hout

Op het gebied van de scheepsbetimmering kunnen wij ook veel voor u betekenen. Van onderdelen van de jachtbouw zoals hout voor teak dekken en speciaal gefineerde. Eisma Houtwerk scheepsbetimmering , scheepstimmerman in Groningen nieuwbouw en restauratie van historische schepen, ambachtelijk scheepstimmerwerk en meubelmakerij. Houthandel Van de Stadt bv is een groothandel in de Zaanstreek met vele houtsoorten in het assortiment. Tevens altijd duurzaam hout op voorraa zoals fsc en Kebony.


Scheepsbetimmering hout

Denk hierbij aan rondhout als mast, giek en gaffel, maar ook een houten zwemtrap. Het bedrijf is gespecialiseerd in klassieke schepen en heeft ruime ervaring met scheepsbetimmering en. Vind de beste scheepstimmerman voor al uw houtwerk en scheepsbetimmering. Plaats uw opdracht en ontvang meerdere offertes. Scheepsbetimmering Huisman Meppel, uw deskundige partner op het gebied van interieurbouw, reparatiewerkzaamheden en refit.


Jachtbouw Pronk maakt, repareert of onderhoudt alles wat van hout is, op of aan een schip. Craft Scheepsbetimmeringen. Hoogendoorn behoort al jaar tot één van de meest vooraanstaande scheepsbetimmeraars en interieurbouwers in Nederland. Momenteel wordt de directie gevoerd door de. Alles wat aan boord van een schip van hout gemaakt wordt, leveren en brengen wij aan.


Scheepsbetimmering hout

Uiteindelijk ben ik de boot zo goed als helemaal opnieuw aan het bouwen. Wij zijn specialist in bijzondere soorten hout zoals ebben, zebrano etc. Betimmeren van vloeren, wanden,.


We kunnen alles met metaal, kunststof en hout , handmatig en computergestuur. Naast hout heb ik een passie voor boten. Met de nodige voorkennis kom ik het houtwerk op jouw schip verzorgen. Fijnhout heeft jarenlange ervaring met hout voor scheepsbouw en jachtbouw, en levert aan scheepswerven, professionele botenbouwers en hobbyisten.


We zijn een professioneel bedrijf met een passie voor hout en boten. Scheepsbetimmeringen , teakhouten dekken, overige scheepsbetimmeringen , botenhuis, maatwerkinterieurs, maatwerkmeubels, winkelinterieurs. Door jarenlange ervaring niet alleen in de scheepsbetimmering zijn wij ook uw partner voor.


Ik heb een stalen schip gekocht (casco) en wil deze zelf gaan intimmeren. Heeft iemand hier ervaring mee? Dit moet dan wel zo snel mogelijk gedaan worden omdat het hout anders vuil aantrekt.


Scheepsbetimmering hout

Hierbij is de vakkennis van onze werknemers op het gebied van jacht- en scheepsbetimmering de belangrijkste steunpilaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.