donderdag 4 juni 2020

Pir platen isolatiewaarde

Platen bestel je in onze webshop. Als u er voor kiest om uw PIR platen te laten verlijmen,. Hoge isolatiewaarde , zelfs bij geringe dikte. PIR - platen zijn meestal geel-wit, maar de kleur heeft geen belang.


PIR verschilt van PUR door een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveilighei.

PIR isolatie (polyisocyanuraat) is de verbeterde opvolger van de bekende PUR isolatie. Ruimtebesparen licht en met een hoge isolatiewaarde. Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. De PIR -isolatie platen die u bij goedkoopisolatiemateriaal.


PIR dakisolatie platen zijn isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde. PIR isoleert bijzonder goe het materiaal kan tevens erg goed tegen vocht. Je kunt ook kant en klare platen kopen,.

Het resultaat is een betere brandveiligheid en een hogere isolatiewaarde. Ook is PIR sterker dan PUR. PIR platen zijn zeer breed toepasbaar en zijn ideaal voor het isoleren van een plat dak of een.


De platen hebben een betere isolatiewaarde dan de variant in schuim. PIR heeft een zeer hoge isolatiewaarde : 023. Therma isolatie is hoog rendement vezelvrije PIR.


Hoog rendement isolatie voor platte en licht. Info over pir platen isolatiewaarde. Resultaten van zoekmachines! Pir platen hebben een hoge isolatie waarde.


Er zit m² in een pak en de isolatiewaarde is rd= 80. Pir -Alu isolatie vlak heeft een hogere isolatiewaarde dan vergelijkbare diktes EPS,. PIR isolatieplaten zijn in de meeste gevallen voorzien van een laag die dampdicht is.


Pir -Alu platen kunnen voorzien zijn van een fabrikanten logo. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. PIR platen kunnen omdat ze licht zijn makkelijk gesneden worden en zijn goed te verwerken.

Naast een uitstekende isolatiewaarde is het een harde plaat die goed beloopbaar is, waardoor deze zeer geschikt is voor platte daken en betonvloeren. Pir is een verbeterde versie van pur: pir heeft eenhogere isolatiewaarde ,. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online. Binnenkort wordt het pannen-dak van ons huis van isolatieplaten voorzien. Op de offerte staan Opstalan PIR platen van 7cm dik met een r-waarde van 5. Bij het snijden van de PIR platen kan het zijn dat snijafval aan de. Unilin Pir Platdakisolatie Met.


Door de hoge isolatiewaarde van PIR kan de dikte van de bouwplaat beperkt blijven. De Isolatiehal biedt u nu PIR hardschuim isolatieplaten twee zijden aluminium folie. Deze platen kunnen toegepast worden bij wanden, vloeren en daken.


Uit voorraad leverbaar binnen uur in heel NL en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.