woensdag 17 juni 2020

Partytent 3 bij 4 meter

Snel en heel eenvoudig opgebouwd! Topkwaliteit - 1 Waterdicht. Uitstekende Klantenservice! Grootste aanbo 1 waterdicht! Bekijk nu onze collectie online!

In een handomdraai bij u geleverd. Partytent kopen vanaf 295. Bestel je partytent nú online! Nieuw Ophalen of Verzenden. Het kan aan alle kanten van het paviljoen.


Let op het betreft hier een retourzending. Het stiksel van het kleine dakdoek is bij een naad een beetje los en de. Professionele kwaliteit partytent inclusief alle zijwanden voor slechts €21- Levering geheel Gratis.

Onder een partytent van bij meter passen dus ongeveer personen. Hiervan zijn er vier stukken van twee meter met raam. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


De maten partytenten lopen bij ons van bij meter tot bij meter. Dit maakt ons partytent assortiment zeer veelzijdig. De statica garandeert dat bij correcte opbouw de partytent tot windkracht 10. Vanaf meter doorloophoogte extra staalkabels in.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De partytent bij meter is één van de meest populaire afmetingen partytent. Met een breedte van meter en een lengte van 8. Bij de grootte van de tent kijken we naar hoeveel mensen in een tent kunnen in. Bij een tent van meter breed tellen we ongeveer tot personen per m², bij een vier meter brede tent is dit tot personen per m².


Vervolgens bevestig je ( ) het zeil op het dak, ( ). Waarom jouw partytent kopen bij Heuts? In diverse merken verkrijgbaar! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Grote partytent 3xmeter met zijwanden.

Het vloeroppervlak bedraagt maar liefst: bij meter ! De hoogte: meter en cm. Compleet met zijwanden met raampjes en deur, dak in polyethyleen stof, stalen buizen met gelaste hoeken. Bij natte en vieze tenten komt het weer in de zeilen en dit is niet te herstellen. Voor een capaciteit tot ongeveer personen is deze partytent × meter zeer geschikt.


Voor wat extra comfort is het ook mogelijk er een heater bij te huren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.