woensdag 6 mei 2020

Vingerbescherming deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!

Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen.


Niet langer het risico lopen dat kinderen hun handjes tussen de deur steken? Zie de verschillende deurstrips in onze webshop. Creëer een veilige omgeving voor kinderen In Nederland vinden we kinderveiligheid erg belangrijk.

Zo doen we er alles aan om onze kleintjes te beschermen tegen. Professionele vingerbescherming oplossingen tegen beknellingen tussen de deur en het kozijn. In de meeste gevallen krijgen de kinderen de vingers tussen de deur aan de scharnier kant.


Met onze vingerbescherming wordt dit voorkomen. Veiligheidsmanagement is een belangrijk aspect binnen de professionele kinderopvang. Vingerbescherming Deze rekbare ronde pleisters met gel zijn bedoeld voor. Handig voor karweitjes in huis en natuurlijk ook voor klussen buiten de deur.


Dichtslaande deuren thuis, op school, de. REER VINGERBESCHERMING voor deuren pinkorblue. Nu eenvoudig online shoppen! Met de professionele vingerbescherming voorkom je vingers tussen de deur.


De Finger Alert is geschikt voor. Koop nu uw Panieksluiting met vingerbescherming , voor deur online bij Seton. De vingerbeschermer bestaat uit een profiel voor de binnen- en. Veilige bediening door efficiënt vermijden van knel- en snijpunten aan de scharnierzijde, gecombineerd met maximale prestatie-eigenschappen van de WICSTYLE.


Vingers tussen de deur kom je eigenlijk overal tegen.

Met name kinderen zijn vaak het slachtoffer. Het is dan ook daarom dat in alle publieke gebouwen de deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.