donderdag 28 mei 2020

Trapneuzen antislip

Trapneuzen Maak uw trap veilig met Storax antislip trapneuzen. Het leveringsprogramma bestaat uit kunststof, aluminium en messing trapneuzen met een antislip inlage. De trapneuzen bieden een oplossing voor elke trapafwerking van tegel tot LVT. Onafhankelijke informatie en tips over trapneuzen die bescherming bieden tegen slijtage.


Een anti-sliplaag zorgt voor meer veiligheid. Ze zijn voor binnen en buiten.

Deze tape kan aangebracht worden op de meeste oppervlaktes. De grootste collectie trapneuzen , vindt voor elke situatie en elk budget een geschikte trapneus. Antislip trapneus Rkopen? Bestel nu eenvoudig en snel op ESVSHOP.


De diamantloper staat ook bekend als tranenplaat of checkermat. Dit tranen profiel zorgt voor extra grip en is daardoor uitermate geschikt als antislip vloer. De antislip platen zijn heel eenvoudig te hechten aan eender welke ondergrond met siliconelijm en zijn één uur na plaatsing al bewandelbaar.


Rust-Oleum Anti-Slip trapneuzen voor binnen gebruik. Groot assortiment aan anti slip producten op de webshop.

Anti-slip voor trapneuzen zorgen er voor dat u veilig trappen kunt lopen zonder uit te glijden. Info over antislip trapneuzen. Resultaten van zoekmachines!


Anti-slip trapneuzen zijn panelen die, geplaatst op en over de rand van de traptrede, wrijving geven tussen de schoenzool en de bovenkant van de trede. Flexibele trapneus uit één stuk van PVC. Biedt bescherming voor de vloerbedekleding en extra veiligheid door het geribbelde antislip -oppervlak en de.


De trap nemen is altijd gevaarlijk en het risico op uitglijden en vallen bestaat altijd. Om ernstige verwondingen te voorkomen kunt u trapneuzen plaatsen. Voordelige en eenvoudige trapneus.


Dubbele beveiliging : antislip en zichtbaar in het donker. Zelf frezen van sleuven in de trap of wilt u het laten doen door een professional? Montage van antislip strips op de trap. Wij doen het graag voor u! Ook 1 op maat te bestellen! Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap.


Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen.


Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap, antislip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.