donderdag 28 mei 2020

Ramen streeploos schoonmaken

Een halve ui in warm water en daar de ramen mee schoonmaken gegarandeerd. Voor mooie glanzende streeploze ramen gebruik ik ruitenvloeistof wat je ook voor de. Hieronder vind je enkele tips voor het ramen lappen.


Natuurlijk wil je bij het ramen wassen je ramen streeploos schoonmaken. Er zijn vele manieren om je ramen streeploos en glanzend schoon te maken.

Een goede voorbereiding is hierbij belangrijk, je moet namelijk eventueel aanwezig zand. De ramen streeploos lappen: hoe doe je dat? In vijf simpele stappen worden je ramen streeploos schoon.


Wil je de ramen écht streeploos schoon krijgen, wrijf dan de ramen na met een prop kranten. Voeg een ui in vier delen toe aan het water. Het zemen van uw ramen is niet heel.


Lees onze tips over ramen lappen met de Ferry Shiny World. Deze set doeken is ideaal voor het streeploos helder schoonmaken van uw ramen zonder.

Met het voorjaar in zicht, is het de hoogste tijd om de ramen te lappen. Maar hoe krijg je ramen die je weer tegemoet lachen? Stel je het ramen zemen ook altijd uit tot je er bijna niet meer doorheen kunt kijken? Ramen lappen met schoonmaakazijn. Wij hebben tips om je ramen te zemen - zonder dat je strepen ziet.


Doe een beetje glansspoelmiddel bij de ramen voor een streeploos en glanzend resultaat. Streeploos schoonmaken doet u met een oude krant. Maak hier een prop van en ga met draaiende bewegingen over het glas.


Op deze manier polijst u de ramen zonder te. Info over streeploos ramen wassen. Resultaten van zoekmachines! Aan de hand van deze tips gaat het je zeker lukken! Dit artikel gaat over hoe je je ramen streeploos schoon krijgt.


Voor het ramen lappen heb je geen dure ruitenreinigers nodig. Soms is een emmer warm water voldoende. Ben jij een echte kluns als het op ramen lappen aankomt?

Als vlekken, strepen en druppels schering en inslag zijn, kijk je best eens naar het filmpje van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.