donderdag 28 mei 2020

Ladekast met 6 lades

Ruim assortiment ladekast lades. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Vergelijk en bestel online.

Bij JYSK vind je ladekasten in uiteenlopende designs, vormen en maten en met diverse aantallen lades. Ladekast SAKSILD lades breed wit. Nu voor € 45maten: hoog 116. True Furniture ladekastje Malaga met laden is een modern meubeltje voor in iedere slaapkamer.


De witte ladekast heeft een afmeting van 156x50x7cm. Deze kommode is voorzien van heel wat opbergmogelijkheden. Voor 23:bestel is morgen thuis!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bent u op zoek naar tweedehands of nieuwe kleine meubelen? Wij hebben nachtkastjes, bureaus, houten kisten en veel meer.


SPRING – Witte paulowniahouten scandinavische ladekast met laden. IKAT – Groene ladekast met lades van massief acaciahout. Deze ladekast uit teak serie heeft lades en is uitgevoerd in verweerd teakhout. Dankzij het gebruik van een aantal leistenen fronten in combinatie met het teakhout.


Dansk, Deutsch, English, Espanõl, Français, Italiano. XL Wandkast met lades bruin en wit hout online kopen bij vidaXL. Gratis verzending vanaf € 30!


De ladekast Aelig heeft handige opberglades. De kleurcombinatie wit en geborsteld grenen maken deze ladekast zeer fraai. Teakhouten vintage ladekast afkomstig uit de zestiger jaren, Denemarken. Mooi model met ronde organische gevormde handgreepjes en ruime lades.


Tenzo Cobra ladekast lades wit € 43- Tenzo Cobra ladekast lades dove.

Het Malaga ladekastje met laden is een modern meubeltje voor in iedere (slaap)kamer. Je kunt deze ladekast gebruiken in de keuken en ook in de eetkamer of woonkamer. Betaal vandaag of in termijnen.


Ik heb overigens ook het ladekastje van deze serie. JYSK werkt samen met bekende en betrouwbare bezorgbedrijven over de. In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.