woensdag 27 mei 2020

Knauf insulation glaswol

Dit isolatiemateriaal is onbrandbaar en zeer geschikt voor isolatie van houtconstructies. Lees alles over deze glaswol ! Onbeklede glaswolplaat voor akoestische, thermische en brandveilige isolatie van scheidings- en voorzetwanden in. Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. De isolatie is aan 1-zijde bekleed met damp remmende alukraft.


Welke type dak- en wand isolatie moet ik kiezen?

Stevige onbeklede,opgerolde glaswolplaat met snijmarkering. De naturoll 0is een veerkrachtige, onbeklede glaswolrol voor thermische, akoestische en brandveilige. Veerkrachtige glaswolrol met dampremmende alukraft bekleding en spijkerflenzen. De TR3dient als thermische,. De Naturoll 0glaswol van knauf is onbekleed en verpakt in rollen.


Veelgebruikte toepassingen hiervoor zijn hellende daken, wanden en vloeren. Knauf glaswol in ons assortiment. Neuhof-Haans heeft reeds jaren ervaring in aanbrengen van hoogwaardig.


Twijfel je tussen knauf of isover isolatie?

Bekijk de verschillen, de voordelen en de nadelen van de glaswol isolatiemerken. Toepassingen: wanden, plafonds, daken, balklaag en vloerisolatie. Deze glaswol is milieu vriendelijk. Het is zowel toepasbaar bij nieuwbouw als renovatie. Dankzij de ergonomisch gevormde handgreep is het isolatiemes.


De Glaswol Naturoll 0biedt een. Deze platen hebben een goede geluidsisolatie. Het aanbrengen van glaswol platen is vrij eenvoudig. Ruime vooraad steenwol isolatie voor ongekende prijs. Voor 12:bestel morgen in huis.


Wij hebben deze partij groot ingekocht zodat wij dit voor een lage prijs aan u kunnen aanbieden. Deze isolatie is geschikt voor het isoleren van je hellende. De Acoustifit glaswolplaten bieden een.


De glaswol is speciaal ontwikkeld voor scheidingswanden en plafonds, met eisen op het gebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.