dinsdag 5 mei 2020

Hymer trap

Hymer -alu is één van de grootste leveranciers van aluminum Hymer ladders, trappen en steigers in Nederland. Naast Hymer , worden de merken Alpe en Alu-Pro ook. HYMER Tramp SL HYMER Tramp Ambition Hymermobil B-klasse SupremeLine HYMER DuoMobil.


Optimale standaarduitvoering. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse.

Alleen al de stahoogte van meter overtreft veruit de gebruikelijke standaard. Hymer Comforttrap treden 70cm bij GYZS. Deze professionele trap is dubbel oploopbaar, wat inhoudt dat de trap vanaf beide zijden te gebruiken.


De camper heeft een ruime zit, hoekkeuken en een aparte douche. Deze Hymer camper heeft een separate douche en toiletruimte en een ruim queensbed. De grote garage achter in de HYMER Tramp CL met een draaglast van 4kg heeft standaard rechts in rijrichting een grote garagedeur en links een garageluik.


Veel plaats en opbergruimte.

Kom snel naar Bruggink Campers in Almelo of Borculo. Luxe Hymer Star Edition met enkele bedden, zonnepaneel, navigatie, Schotel met tv, oven, airco, achteruitrijcamera. Consequent van de opbouw tot de uitrusting.


Resultaten van zoekmachines! Inclusief nieuwe apk, campercheck, onderhoudsbeurt en garantie Inruil van uw auto, boot, caravan of camper is altijd bespreekbaar. Niet van nieuw te onderscheiden van de eerste eigenaar. Vind of bied uw tweedehands Campers - Hymer aan op Speurders. Info over hymer tramp cl 698.


Hoogeveen: Hymer Excis T 578. Deze camper heeft een hele fijne indeling met veel kastruimte en een groot L vormig aanrecht. Hymer Tramp 6Enkele bedden, Hefbed 15. De camper, caravan en vouwwagen dealer Kampeercentrum de Jong te Hillegom_De Zilk bij Lisse en Noordwijkerhout ziet men de meeste occasions. Alle informatie over Tramp CL 6van Hymer.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze camper is destijds door ons verkocht aan de klant en de onderhoudshistorie is bij. Mobiledrôme is officieel camper dealer van Hymer campers.

Zowel gebruikt en nieuw hebben wij een ruime voorraad Hymer campers te koop. Voor Hymer kunt u in onze webwinkel o. En nog veel meer onderdelen en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.