donderdag 2 april 2020

Z profiel

Metaalwinkel, Metaalwaren, Metaalhandel, Klushandel, Klusmetaal, Maatmetalen, Metaalbewerkingen, Al uw Aluminium en andere metalen online bestellen voor particulieren. KS Profiel produceert uw koudgewalste Z profielen in alle soorten staalkwaliteiten en met alle nabewerkingen. Klein en groot, dik en dun, eenvoudig en complex. Het aluminium Z profiel is geschikt voor de verlijming of mechanische bevestiging van gevelplaat. Voorzien van een speciale micron dikke geanodiseerde toplaag.


Voor het bestellen van aluminium Z profielen moet u bij Aluparts zijn.

Z -profielen: Z -profielen. Z-profiel 70x20x35x0mm Selecteer een kleur wit glad. Colors Verpakking: Wissen: Artnr. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in zetwerk.


Door korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en hoeft de klant zich geen zorgen te maken. Bekijk ons assortiment Profielen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Joris Ide gebruikt cookies voor het verbeteren van de klantervaring en het gebruik van de site. Door verder te bladeren op een site van de Joris Ide Groep, accepteert.

Gevels, kozijnen, dakranden en wandafwerkingen moeten worden afgewerkt met afwerkprofielen voor een strak eindresultaat. Kunststof rabatdelen met renolitfolie. De gemiddelde levertijd van de diverse orders hangt af van hetgeen u besteld heeft. Voorraad producten zoals beglazingsblokjes en kit e. Aluminium profielen in elke gewenste doorsnede en lengte leverbaar. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën het beste kunt realiseren.


Bekijk informatie hier of bestel direct online! Ook kunnen ze worden toegepast als wandregel en als vloerprofiel. Voor extra info, CAD-bestanden (DWG, DXF of DRW) of bijbehorende Stabu Bestekteksten, maak dan hierboven een keuze of selecteer een van de producten aan de. Wij verkopen online allerlei verschillende soorten zetwerk profielen.


Op zoek naar bijvoorbeeld hoekprofielen, lekdorpel, U-profielen of Omegaprofielen? Andere profieltypen, zie Profielstaal. Voor een volledige werking van de website plaatsen wij cookies op uw computer. THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen.


THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken. SAB- profiel : de grootste en meest veelzijdige leverancier van sandwichpanelen, profielplaten en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor uw bouwproject.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.