donderdag 9 april 2020

Trap tapijt halve maantjes

Bespaar tot wel aan duizenden tapijten. Herfstuitverkoop - Profiteer nu! Bestel Tapijt online bij Leen Bakker. Woontextiel koop je bij woonwarenhuis OTTO!


Trapmatten en halve trapmaantjes, stuks € 3bestel online.

Ook voor uw trapmat op maat. Trap stofferen € 18- incl tapijt. Uw trap bekleden met prachtige trapmatten in meer dan 20. Ze beschermen je trap , voorkomen uitglijden, zijn makkelijk aan te brengen een geven je trap een nieuw. Eigenlijk zijn trapmaantjes gewoon hetzelfde als trapmatten.


Ze dragen dus bij aan de veiligheid van je trap. Daarnaast dempen matten van vloerbekleding op de trap natuurlijk je voetstappen en staan halve maantjes op je trap gewoon mooi.

Bij Praxis heb je heel veel keuze. De trap wordt hiermee beschermd en uw trap gaat. Wil je je trap afmaken koop dan nú je trapkant en mat bij Leen Bakker! De halve maantjes zijn slipbestendig en voorkomen slijtage van je trap.


Trap bekleden of stofferen, ook voor halve maantjes en trapmatten, Tapijt en Laminaat Direct. Bereken hoeveel tapijt je voor de trap nodig heeft. Tel op: de dieptes van alle treden. Zoekt u tapijt voor uw trap ? Wij hebben een grote collectie halvemaantjes, trappentapijt ook wel halve maantjes voor de trap genoemd. KLIK HIER VOOR ONZE SPECIALE.


Nieuw beige halve maantjes voor op de trap zeer mooie halve maantjes in de kleur beige zijn afgewerkt met een festonrand is een complete. Maak je traptreden veiliger met halve maantjes. Een trap met halve maantjes heeft meer voordelen.


Vraag nu gratis offertes aan en vind de beste deal. Wij bieden u de meest uiteenlopende kleuren en materialen.

Wij kunnen uw trap bekleden, volle breedte of identiek aan een loper. Lekker luchtig en slijtvast en vooral geen glijpartijen meer op de trap. Heeft u een open trap en wilt u deze niet helemaal bekleden, dan is er een mogelijkheid om hiervoor in de plaats Sisal halve maantjes te leggen.


Trapgeschikt tapijt vind je bij Roobol. Wat kost het om een trap te bekleden met tapijt ? Het bevestigen van trapmatten op een trap. Een speciaal door elitetrapmatten ontwikkelde trapmat gemaakt in de vorm van een halve.


Voordelige halve maantjes voor op de trap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.