donderdag 9 april 2020

Pir alu isolatie

Isolatie bestel je in onze webshop. Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. B-keus PIR - isolatie heeft de eigenschappen van PIR , maar geen garantie. Wel kwaliteit, maar een veel voordeligere prijs.


Bestel eenvoudig en snel online!

PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. Het is een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie en vooral bekend staan als geelwitte platen. Platdak isolatie Recticel met een RC-waarde van 3. Snel en voordelig isolatieplaten en overige isolatiemateriaal bestellen. Breed assortiment en ruime voorraad.


Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal. Uit voorraad leverbaar binnen uur in heel NL en België.

PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Hier vindt u de goedkope aanbiedingen van onze PIR , EPS en XPS isolatie tegen een scherpe prijs. Wij verkopen de merken Unilin en Firestone Resista. Deze merken lenen zich voor het verlijmen van EPDM.


Let op: niet alle pir alu is door de epdm fabrikant. Deze PIR -isolatieplaten hebben een samenstelling van tweezijdig dampdicht ALU -laminaat. PRODUCTOMSCHRIJVING: PIR Gor Stal is een isolatieplaat met een kern in hard polyisocyanuraatschuim, bekleed met een gasdicht. Recticel dakisolatie PIR ALU platen van mm dik, afmeting 60x1cm.


Eenvoudig EPDM erop lijmen door de aluminium caching geen probleem. Direct online te bestellen. Rooftop: plat dak isolatie voor hout, beton en steeldeck. In onze moderne productieafdelingen in de filialen in Rijen en Zwaag.


Er is een Therma isolatieplaat voor iedere toepassing in een gebouw. IKO enertherm isolatie heeft het hoogste rendement per m². Dit betekent dat met een dunnere plaatdikte een hogere isolatiewaarde behaald wordt dan met andere.

De isolatieplaten zijn geschikt bij renovatie en nieuwbouw voor isolatie van oa wanden en. Pir isolatie unilin met een dampdichte alu laminaat afm. Er zit m² in een pak en de.


PIR of polyisocyanuraat is een kunststof die specifiek voor isolatie wordt gemaakt. Het is een verdere ontwikkeling van PUR, de gele, groene of blauwe platen die. Alles voor goede isolatie bij Dakenshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.