donderdag 2 april 2020

Pet tegen de zon

Koop nú Herschel Supply online! Alle MK accessoires shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Ontwerp unieke, op maat te maken Petjes. Bestel ballonpetten bij OTTO.


Bekijk snel onze uitgebreide collectie Caps.

Playshoes UV petje voor in de zon - Bloemen -55CMPlayshoes houdt zich aan de EU-richtlijnen: Alle producten van Playshoes zijn geproduceerd onder strenge EU-normen. De nekflap is afneembaar en de pet is in maat verstelbaar door middel van de sluiting achterop. Goed beschermd tegen de zon.


Caps en petten - lekker sportief! De baseballcap is een van de meest populaire. Kleurrijk UV petje van Playshoes voor kinderen en baby’s.


Het UV werende petje beschermt tegen zon en UV straling. Als je dus een pet op je hoofd zet, om deze te beschermen tegen de zon , kies dan voor een dicht-geweven hoofddeksel met een donkere kleur.

Groot assortiment leuke, hippe hoeden zoals strohoedjes, bolhoeden, nette hoeden en zonnehoeden voor dames, heren en kinderen Shop nu! Het dragen van wijde kleding met lange mouwen en een breed gerande hoed of pet beschermt goed tegen de zon. Kleding die goed tegen de zon beschermt,. Dit zwemshirt met korte mouwen van Snapper Rock in de kleur neon roze beschermt kinderen tegen schadelijke UV straling door de zon.


Het zonnetje schijnt en het waait zachtjes. Net als bij mensen kan uv-straling ook bij honden en. Heren caps online shop Ruime collectie sportieve heren petten bij Daka Snelle levering. Petten tijdens het sporten zorgen voor bescherming tegen de zon. De pet beschermt je tegen de zon en je ziet er ook nog eens modieus uit.


Ben je niet van de petten maar wil je toch iets om je outfit net even wat meer pit te geven? Je huid beschermen tegen de zon is erg belangrijk. Teveel zon kan niet alleen leiden tot huidkanker, maar ook tot een versnelling van het huidverouderingsproces. Deze middag zat ik in het zonnetje , en ik droeg zwarte kledij. Mijn vraag is nu: waarom trekt de kleur zwart de zon aan?


En waarom stoot de kleur wit de zon af? Slechte bescherming tegen de zon kan bij kinderen wel zorgen voor beschadigingen aan de huid en deze kunnen niet. Draag een zonnehoedje of pet. Wat kan ik doen tegen kloofjes in de vingers ?

Waarom is het dragen van een hoed beter dan een pet als je onder de felle zon bent ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.