maandag 27 april 2020

Kluis met tijdvertraging

Topkwaliteit kluizen met laagste prijs garantie. Bezoek de showroom of bestel! Groot aanbod aan nieuw en 2e hands. Brand- en inbraakwerende kluizen. Europees gecertificeerd S2!


In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vind jouw kluis in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kluis voor het afromen van briefgeld.


Geschikt voor montage onder bijvoorbeeld toonbank. Voorzien van elektronisch cijferslot (inclusief met 1x volt batterij) met. Op de plaats waar je werkt moet je veilig zijn.

Echter, wanneer je werkt met contanten is dat soms lastig. Tenslotte zijn er genoeg mensen die dat geld. Kassakluis afstortkluis kluis salvus met tijdvertraging. Stickers met tekst aan beide zijde waardoor deze ook aan de. Tijdvertraging – ook wel tijdverruiming genoemd - is een techniek waarbij schrijvers de gebeurtenissen in een verhaal vertraagd vertellen.


GEBRUIKSAANWIJZING DOUBLELOCK elektronisch slot met tijdvertraging (STANDAARD MINUUT) A) HET OPENEN VAN DE KLUIS : 1. Opties Omschrijving Prijs excl. Van een simpel cijferslot met één code tot geavanceerde sloten met tijdvertraging en aansluiting op het alarmsysteem. De Salvus Ravenna kluis is een dubbelwandige gecertificeerde kluis met twee certificaten,. Managercode, gebruikerscodes tijdvertraging en aansluitbaar op alarm. Als u zekerheid wilt hebben dat uw kostbare spullen een brand overleven adviseren wij u een kluis te nemen met.


Ik zoek een relais met tijdvertraging , maar zie door het enorme aanbod niet meer wat ik moet hebben. Zorg in de winkel voor minimaal één kluis die is voorzien van een slot met tijdvertraging. Maak duidelijk kenbaar dat u een kluis met tijdvertraging gebruikt. Deze kluis met snelle toegang met een capaciteit van L heeft een massief stalen constructie met onzichtbare scharnieren en houdt uw kostbaarheden veilig.


Zet nooit kracht op de handgreep totdat u een geldige code heeft ingegeven. Elektronischslot met codes, tijdvertraging , noodcode: € 2400: € 1875. Inbraakwerende kluis met.

Desgewenst kunnen er allerlei opties meegenomen in het elektronisch cijferslot zoals tijdvertraging ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.