maandag 27 april 2020

Klemhorren

Wij leveren klemhorren van topkwaliteit op maat. Met deze horren ventileert u zorgeloos en zonder omkijken. Gratis inmeten, levering én montage! Geschikt voor alle raamsituaties.


De inzethor is geschikt voor vrijwel alle draai-kiepramen van kunststof of hout.

Belangrijk type kozijn vlak of verdiept i. De klemhor is geschikt voor alle. Dit wil zeggen dat u de afmetingen tussen de kozijnstijlen moet meten, zowel horizontaal als verticaal. Grijp je kans mis deze huis en tuin artikelen actie van de dag niet! Laagste prijs, razendsnel geleverd. Wij ruilen maatwerk gewoon om.


De inzet klemhorren zijn bij uitstek geschikt voor de meeste draaikiepramen en erg makkelijk op maat te maken (maximaal 1x 1cm).

Deze klemhorren worden voor de aluminium- of in de houten- en kunststofkozijnen. De inklemhor van Novatrade is geschikt voor nagenoeg alle naar binnendraaiende kunststof- en houtenramen met verdiepte kozijnprofielen. De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte. Kijk snel voor de prijzen. Ook mogelijk met Poll tex gaas tegen hooi koorts!


Houdt insecten buiten, haalt frisse lucht binnen Met name geschikt voor draaikiepramen Eenvoudig te plaatsen zonder boren en schroeven Hoogte en. Extra info montagehandleiding klemhorren Omdat er een grote verscheidenheid aan raamprofielen bestaat, kunnen de bijgevoegde montagevoorschriften niet standaard. De vliegen, wespen en muggen vliegen er weer vrolijk op los. Eindeloos gezoem en een lijf vol vervelende muggenbulten. KeJe heeft zich in jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland.


Inzet Klemhorren Zomerseizoen? Voor draaikiepramen hebben wij de inzethor ontwikkeld. Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder te schroeven en dan nog steeds het raam bedienen.


Losse onderdelen of complete bouwpakketten. Uitstekende kwaliteit tegen.

Horren op maat van topkwaliteit. Dan profiteert u van onze uitgebreide ervaring en deskundigheid. Zo kunnen we u helpen met alle soorten horren en raamdecoratie.


Klemhor Klemhorren zijn speciaal voor kunststof-, houten- en aluminium draaikiep ramen. De hor wordt op maat gemaakt en plaatst u van binnenuit in het kozijn. Haal frisse lucht binnen en houd vervelende insecten buiten met deze superhandige inzet klemhorren ! Onze klemhorren zijn uiterst geschikt voor draaikiep ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.