maandag 13 april 2020

Hor met magneetstrip

Het laatste nieuws van Manutan? Een sprekende kantoorinrichting? Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Horren van alle merken op beslist.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Met de Screenlite magneetband 5m kunt u eenvoudig en snel een losse hor voor uw venster bevestigen.

Dankzij de magneetsluiting is het mogelijk om op ieder moment uw. Hor gordijn met magneetstrip. Magneetband Hor Meter kopen?


Dit gordijn werkt als een hor en houdt muggen en insecten buiten de deur. Het gordijn bestaat uit twee delen die naast elkaar in de. De nieuwste ontwikkeling binnen lamellenhorren is de magneethor. U kunt zonder extra handelingen door de hor heen lopen.


Met behulp van de magneetstrips valt de hor. Deze Hamstra magneethor is met zelfklevend klittenband bevestigd op het kozijn en is netjes afgewerkt met kunststof afdekstrips.

Deze hor met magneetstrip wordt op het kozijn bevestigd met behulp van klittenband. Indien je deze randen wil afdekken kun je kiezen voor een. Dit is handig budget vliegengordijn bestaande uit twee vliegen horren. Iedere hor heeft een afmeting van 50x220cm.


De twee horren sluiten eenvoudig met een magneetstrip. Je kunt er gewoon doorheen lopen, zelfs met je handen vol. Hor sluit zichzelf weer keurig direct achter je wanneer je er doorheen gelopen bent. Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een.


Na het openen van de hor vallen door middel van de magneetstrips de horlamellen. De magneethorren die u ziet worden weergegeven met de breedte x hoogte. Het eerste getal is dus de breedte. Onze raamhorren worden met zelfklevende magneetstrippen op uw kozijn bevestigd.


Met het advies van Praxis ben je verzekerd van een hor die past bij jouw wensen. Je hebt dit product wellicht wel gezien bij Robs Grote Tuinverbouwing. U kunt hier vaak met niet permanente OHP markers op.


BTW per stuk € 1incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.