woensdag 26 februari 2020

Zeil maken op maat

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Dekzeil op maat laten maken ? Wij kunnen dit keurig voor u verzorgen. Vanaf €gratis verzending.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zoekt u een zeildoek op maat ? Hoe worden zeildoeken op maat afgewerkt? Het op maat maken van zeildoeken gebeurt handmatig in onze eigen zeilmakerij. Overzicht van wat er onder andere mogelijk is met doeken op maat. Een doek of zeil op maat laten maken heeft dus vele voordelen. Ontdek het voordeel van Serre zeilen op maat laten maken door Verandagordijnen.


Maatwerk serrezeilen zijn de oplossing voor uw overkapping in de tuin. Ideaal om zelf uw thuisbioscoop te maken met een groot.

Totale buiten maat draaiknop 33x13xhoog Er is. Verandazeilen op maat zijn zo geregeld in onze online shop. De beste oplossing om uw waardevolle spullen af te dekken?


Zeilmakerij Smetsers, Meer dan jaar ervaring met maatwerk! Mail ons de maten en uitvoering en wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Stuur het oude afdekzeil op en wij maken hem voor u na. Heeft u ook een veranda of overkapping geplaatst waar u in verband met de wind niet in kunt gaan zitten? Wij maken het op maat voor u in onze eigen zeilmakerij.


Leverbaar in: winddoek comfort. Dit systeem heeft een buistunnel onder in het zeil zodat u het zeil kunt opspannen naar. Bent u op zoek naar een verandazeil?


Achteraf gezien had ik misschien beter de gebruikelijke drie riffen kunnen maken , omdat de hoeveelheid zeil van één rif onder. Alvorens het zeildoek op maat te. Bawo maakt zeilen op maat voor allerlei toepassingen. We maken de verandazeilen op maat.


De zeildoeken hierboven hebben een vast uitvoering, maar kunnen ook naar jouw wensen worden aangepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.