donderdag 27 februari 2020

Hor klapraampje

Hor klapraampje

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Horren van alle merken op beslist. Vele Nederlandse huishoudens hebben één of meerdere kiep kantelramen in huis.


Zo’n speciale raam verdient ook een speciale hor. De kantelraam horren zijn. Zo kun je overdag de warmte uit je huis kwijtraken en ‘s avonds in een koele kamer slapen.


Zorg er met een hor voor je raam voor dat alle insecten buiten blijven. Hor hoeft niet geheel uitgenomen hoeft te worden om bijvoorbeeld een dekbed te luchten. Extra sterke magneetjes kunnen worden meegleverd om de hor open houden – zie. Weet u niet welke hor u moet kiezen?


Gaat het om een draaikiepraam, een normaal openslaand venster, een uitzetraam, klapraampje of dakraam? Monteer gemakkelijk en snel uw hamstra hor ! Een hor of raamhor houdt vliegen en insecten tegen. Hor raam, horrengaas, vliegenhor en rolhor raam. Koop een hor voor raam of horren op maat bij GAMMA.


Welke hor is geschikt voor een houten draaikiepraam? Ik heb twee klapramen waar ik graag een hor op zou zetten zodat er geen insecten binnen kunnen komen als ik het s nachts open laat. Raamhorren op maat gemaakt, met korting. Een échte Unilux raamhor Unilux raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Montage van een hor voor raam is soms mogelijk op-de-dag.


Hor klapraampje

De dunne flens van slechts mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn. Schroeven of boren is hierdoor niet nodig. Wanneer de hor geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen.


Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen,. Praktisch als u weinig plaats in huis heeft om de gedemonteerde hor op te bergen. Onze rolhor kan horizontaal en verticaal gemonteerd worden.


Dat kan met een goede hor voor je raam of deur. Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren, ook speciale horren voor je dakraam,. Hamstra vaste hor voor ramen Ultra: Kleur Wit, afmeting set 1x 1cm. Get without the ads.


Als uzelf een hor maakt kunt de een uitsparing houden op de plaats van het uitzetijzer. Klapraam met telescopische arm en veiligheidsstop om te voorkomen dat het raam van buitenaf wordt geopend. Inclusief rol hor en verduistering.


Hor openslaande deuren Plisse horren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.