vrijdag 31 januari 2020

Oude grenen planken

Vind oude grenen planken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Breed assortiment oud grenen en vuren planken. De oude planken liggen droog opgeslagen.


Frank Pouwer is gespecialiseerd in de verkoop van oude planken.

Zeer breed assortiment en ruime keus. U krijgt de gelegenheid de planken zelf uit te zoeken. Uit oude balken gezaagd vuren. Altijd een grote voorraad oude eiken, vuren of grenen planken binnen werkdagen thuis bezorgt.


Info over oude grenen planken. Resultaten van zoekmachines! Wij richten ons op de in- en verkoop van oude , vaak historische, bouwmaterialen.


Antieke ca 1jaar oud grenen planken , prachtig voor wandbekleding of het maken van meubels afm.

Historisch Hout heeft een unieke partij oude eiken wijnpersplanken op voorraad! Oud -hollands Sneldek Vvh Meer. Plankenland beschikt over diverse soorten vloeren en bijbehorende diensten. Grenen planken gezocht voor in uw woonkamer?


Bekijk ons aanbod van planken. Mooie verkleurde oude planken met een kraal en aan de onderzijde ontspanninggroefen. Oude vloerplanken zijn Oldhuys. Prijs vanaf €1per m2. En niet alleen dat, ook de oude planken van de wagons die bij ons te koop staan koesteren we.


De planken zijn mm dik en 1mm breed met tand en groef. Oud eiken hout - oud grenen houten vloer. Naast de balken hebben wij ook planken voor bijvoorbeeld het frezen van lijstwerk. Download hier de PDF prijslijst.


Inlands grenen met noesten met mes en groef x 2mm. Massief grenen vloer scherp geprijsd! De beste prijs kwaliteit verhouding. Erkend als één van de beste van Nederland.

Mooiste massief grenen planken. Vind het beste en best betaalbare grenen hout op Houthandel XL. WIj hebben grenen balken, grenen planken en ruw hout. Onbehandeld en geïmpregneerd.


Van deze oud grenen balken kunnen wij ook planken maken, indien gewenst geschaafd met mes en groef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.