vrijdag 22 november 2019

Oak wanders

Met de Wanders Oak haal je echt een bijzondere kachel met een moderne uitstraling in huis. Je kunt de kachel namelijk zelf samenstellen. Voor de kachel zelf kun je.


Deze kleine designhaard vormt een pronkstuk in uw woning. Een Hollands kwaliteitsproduct.

Op zoek naar de Wanders Oak Steel houtkachel? Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren voor advies op maat. De Wanders Oak Steel houtkachel is speels, klein, eenvoudig. Het ontwerp is van StudioMOM uit Arnhem.


OAK is gemaakt voor het interieur en daarom meer ontworpen als meubel dan als apparaat. De stoere en originele houtkachel is eigenlijk meer een meubel dan een apparaat. De OAK wordt gemaakt van eerlijke.


Houtkachel OAK van Wanders en studioMOM.

Wanders heeft met de nieuwe OAK gekozen voor een compacte houtkachel, welke is geplaatst op een losse voet. Naast de keuze voor een mantel van staal of beton, is er. Wanders uit het Achterhoekse Netterden designt, ontwikkelt en maak zijn eigen uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Met het grote assortiment van Wanders zorgt het.


Stel zelf je design houtkachel samen uit beton, metaal en kleuren. Een verrassend nieuw concept, dat is de Wanders OAK. Een compacte houtkachel geplaatst op een losse voet, dat is de basis. De naam zegt het natuurlijk al. Deze Wanders Oak Concrete houtkachel heeft een betonnen buitenmantel.


Kom langs in de showroom voor persoonlijk advies. Oak Steel van Wanders een uniek meubelstuk in huisDe Oak Steel is speelse, strakke houtkachel voor elk interieur. Wanders Oak Steel en Wanders Oak Concrete zijn unieke houtkachels die eindeloze mogelijkheden hebben in het design van de houtkachel.


De Oak is een combinatie van comfort en een effi ciënte warmteafgifte. Door de grote hoeveelheid glas zal de warmte in de kachel direct. De Oak -lijn van Wanders is gericht op een strak design en met een rendement van rond de.


Deze houtkachel is in verschillende variaties leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.