woensdag 27 november 2019

Mini steiger

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vind jouw steiger in onze unieke collectie. Makkelijk, snel, licht en handig in gebruik!


Waarom klungelen op een krukje of een trapje als je er net niet bij kan?

Op deze stabiele mini -klapsteiger werkt u wel. De enige steiger die je zonder hulp van een ander mag opbouwen. Op één slimme manier op te bouwen, daardoor ben je snel en veilig boven. Vind de fabrikant Mini Steiger van hoge kwaliteit Mini Steiger , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Resultaten van zoekmachines!


Handige compacte steigerfender. Beschermt met haar 7cm dikte de romp mocht u onverhoopt een keer de steiger raken. Maar ook op andere plekken van de steiger handig.

In seconden opgevouwen tot een compact pakket voor opslag of ver. Huur een aluminium rolsteiger voor al uw werkzaamheden. Geschikt voor binnen en buiten.


Op zoek naar een aluminium steiger of rolsteiger? Bekijk het complete Altrex assortiment en vind de steiger die bij je past! Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Met het gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor een langere en kortere huur periode neem dan contact met ons op voor een bulk korting. Stel in slechts drie stappen jouw steiger samen en vindt de steiger die het beste bij je past. Koop en Verkoop Steigers op Marktplaats. Kamersteigers, rolsteigers en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Voor verhuur en montage van rolsteigers bent u bij Veru Rolsteigerverhuur op het juiste adres, en tegen zeer concurrerende prijzen! Alle steigers zijn van A-kwaliteit. De steigers van laddersenrolsteigers.


De klimstellages zijn duur in de aanschaf,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.