vrijdag 22 november 2019

Jokari mes

Ontdek onze unieke collectie. Gratis verzending vanaf € 30! Meer veiligheid voor de monteur en ziekteverzuim. Resultaten van zoekmachines! Voor het afstrippen van alle.


Dit mes is bedoeld voor de buitenste mantel van de kabel.

Dus niet voor de mantel over de afzonderlijke. Wat zijn de specificaties? De mes gaat automatisch over van rond- naar langssnijden van de manter om snel en zonder beschadigingen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Jokari -lemmet om kabels te ontmantelen.


JOKARI Kabelstripper met haakmes geel. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bestellingen vanaf euro (excl. btw) verzenden wij gratis. Koop jokari in de aanbieding.

Het mes is voorzien van een beschermingsmechanisme voor het haakmes. ISO, 8-mm volledig geisoleerd kabelmes, alle onderdelen van kunststof (behalve binnenmes). Kabelontmanteling mes jokari secura nr.


Info over jokari kabelmes. Het rooster met gaatjes zit niet volledig aan de buitenzijde. Mes - Breekmes Mes , Type: Breekmes, Extra: Met reservemesjes, Materiaal: Plastic, Geschikte messen : mm, Lengte: 1mm. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Wil je gebruikmaken van een mes tijdens je klus?


Praxis heeft een uitgebreid assortiment messen. Zo vind je altijd het mes dat past bij jouw klus. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat het mes bijzonder prettig in de hand ligt en veel grip geeft. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar. Sorteren op: Geen prijssortering, Prijs oplopen Prijs aflopend.


De beste kwaliteit voor de. Hartelijk dank voor uw interesse in Schuurman Groothandel in Elektrotechniek. Om online te kunnen bestellen heeft u een Schuurman klantaccount nodig.


Type 28H: met draaibaar binnenmes en haakkling. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.