maandag 14 oktober 2019

Polycarbonaat platen 16mm helder

Alle soorten en maten op voorraad. Bespaar tot wel via kiesproduct. Platen bestel je in onze webshop.


De sterkste polycarbonaat platen kg per vierkante meter mm dik in verschillende maten, de mm polycarbonaat platen bezorgen wij gratis. Deze platen zijn van zeer hoge kwaliteit. Polycarbonaat plaat 16mm meerwandig Helder.

GRATIS op maat gezaagd Strakke zaaglijnen Goede klantenservice! Veranda Afdak Overkapping, polycarbonaat platen 16mm Mooie, complete professionele daken voor op uw houten frame. Transparant polycarbonaat platen UV proof en kraswerend op maat te bestellen.


In verschillende diktes, snel en voordelig uit eigen voorraad geleverd. Hiddink Bouwservice, de goedkoopste in polycarbonaat platen en profielen. Ook voor terrasoverkappingen en houtenoverkapping.


U kunt de polycarbonaat platen in ons assortiment bestellen in helder en opaal. Voor 16mm platen Lees meer.

Wij verkopen deze platen. Dan bent u bij Kunststof Kopen aan het goede adres. Onze polycarbonaat platen zijn van hoge kwaliteit en binnen uur geleverd. Nu slechts € 1per m2.


NU VOOR SLECHTS € 6incl. De mm platen in helder en opaal. Ze zijn dan ook erg gewild. Kies zelf uw uitvoering, dikte en formaat in mm.


Hier vindt u alle mm polycarbonaat platen van Lexan Thermoclear in een aantal standaard afmetingen. Hierbij heeft u de keuze uit de kleuren Helder of Opaal. Vierwandige polycarbonaatplaat, éénzijdig voorzien van een UV beschermende coëxtrusie toplaag.


Er zijn meerdere soorten helder polycarbonaat kanaalplaat. Bestel Online per m andere maten op aanvraag! De polycarbonaat plaat van Martens is een heldere lichtgewicht plaat met een hoge slagvastheid. Meerwandig polycarbonaat platen zijn eenvoudig te bewerken met zaag en. Massieve polycarbonaat platen in diktes van mm tot 15mm helder Opaal tot mm dikte.


Een zeer sterk kunststof materiaal dat uitstekend geschikt is voor buitengebruik.

Deze mm dikke polycarbonaat platen , ook wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.