dinsdag 15 oktober 2019

Natuursteen coating

Natuursteen bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!


Laagste Prijs van Nederland!

Stenen en Betonnen tegels. Door het coaten van uw natuursteen wordt uw vloer weer prachtig en praktisch in het onderhoud. Een coating beschermd het oppervlak en intensiveert. Wilt uw uw oprit of terras beschermen met een impregneermiddel of coating. Alle Varistone impregneermiddelen en coating goedkoop snel thuis geleverd.


Coaten van natuursteen gebeurt doorgaans als de vloer ruw is, en te gemakkelijk vuil kan opnemen. Na de coating heeft u een vuilafstotende laag. Een methode waarbij uw vloer van bovenaf wordt gedicht met kunststoflaag.

Vooral bij (ruwe) Leistenen en Kwartsietsoorten wordt deze methode toegepast. Duurzaam laagje op de steen. Het is leverbaar in mat- en hoogglans en wordt eenmalig. Wilt u voorkomen dat uw (sier)bestrating naar verloop van tijd verkleurt en er groene aanslag verschijnt op uw mooi aangelegde terras of oprit? Voor absorberende oppervlakken van natuur- en kunststeen, baksteen, wasbeton en betonsteen.


Stonecenter biedt u allerlei soorten onderhoudsmiddelen voor natuursteen en keramiek producten aan. Pro Floor Care behandelt natuurstenen oppervlakten met een eindafwerking, namelijk steenwas of coating. De steenwas creëert daarbij een slijtvaste, glanzende toplaag. PROStonecare kan natuursteen ook coaten om het glansbeeld te verbeteren.


Coating van vloeren, gevels, beton en natuursteen. Wij hebben de expertise als het gaat om het coaten. Bel snel voor een vrijblijvende inventarisatie. Om het natuurstenen terras extra te beschermen.


Dat merkte de eigenaar van een woning in Den Haag. Excluton biedt een groot assortiment sierbestrating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.