vrijdag 11 oktober 2019

Nanovezel doek

Onze Nanodoeken kent u wellicht van diverse beurzen in Nederlan Duitsland en Belgie. Naast de nanodoekje hebben we ook de nano handschoen. Bekijk ons assortiment op. Ik was eerst een beetje sceptisch maar heb deze nanodoek uitvoerig getest en kan u melden dat deze doek de beste is die ik tot nu toe ben tegen gekomen,. Omdat deze doek ook het residu verwijderd word en blijft alles 10x langer schoon.


Nanovezel doek

De nanovezel geeft een diepte reiniging ipv de gebruikelijke oppervlakte reiniging. De hiermee geproduceerde NanoVezeldoeken hebben een nog fijnere (nano = heel klein) vezel dan de microvezel doek. Originele Nano Vezel Nanodoeken voor het schoonmaken met alleen water.


Een nanovezel is een nieuw ontwikkelde vezel. Wetenschappers hebben er jaar over gedaan om de kwaliteit te bereiken die wij u aanbieden. Streeploos poleren met de Nano Doek ! Dit is de enigste doek ter wereld die dit laagje weg krijgt, waardoor alles beter en ruim 10x langer schoon blijft. Deze doek is geproduceerd met de nanovezel. Wij raden u tevens aan om de doek voor gebruik te wassen om de beste eigenschappen van de doek naar boven te halen.


De doeken hebben nog een fijnere vezel dan de microvezel doek. Heb al ervaring met de doekjes daar ik ze eens op een markt heb. Diamant microvezel doeken zijn speciale doeken om spiegels ,. Nano doeken zijn de nieuwe schoonmaakrevolutie.


Per stuk verpakt ideaal om de hond af te drogen ook te gebruiken voor paarden droog keer meer dan een gewone doek ook fijn. Nanovezel is de kleinste vezel. Doormiddel van de lichte vezels hebben ze een enorm groot.


Musthave voor in de keuken. Door de oersterke vezel is de doek extreem duurzaam en draagt daardoor bij aan een beter milieu. De Nanodoeken van de Bazar en markten online verkrijgbaar. Donaldson biedt een verscheidenheid aan zakken van doek ,. Door het combineren van de superieure prestaties van Ultra-Web nanovezel -technologie met een stevig.


Het doek komt in wit of kan strepen hebben met kleine geometrische ontwerpen tussen de strepen. Zeer absorberen ontzettend efficiënt, nog meer bijzonder dan onze microvezel producten: onze nanovezel doek ! Nan’eau is een technologie waarbij één doek uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.