woensdag 23 oktober 2019

Glazen puien

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! Bekijk ons uitgebreide assortiment glazen. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Grote glazen (schuif) puien met een minimaal profielsysteem zorgen voor een maximale transparantie.

Lees meer over de minimalistische puien en bekijk ook de. Brandwerend en geluidsisolerend glas voor puien en deuren. Volledig maatwerk, geen profielen zichtbaar en grote afmetingen mogelijk. Bent u op zoek naar een transparante, maar vooral moderne en uitnodigende pui voor uw winkel of entree?


Dan bent u bij Wimmer Glas aan het juiste adres! Toepassing Total Glas Bij Total Glas puien en deuren worden de draaipunten, sloten en eventuele deurduwers direct op het glas gemonteerd. Aluminium of glazen puien voor winkels, stallen en showrooms.

Vele maten en opties, bijvoorbeeld met isolatieglas, loopdeur, ventilatie of brandwerend. Resultaten van zoekmachines! Met een glazen pui heeft u een maximaal transparante entree.


De pui valt door zijn transparantie nauwelijks op, maar zorgt wel voor een fraai accent. Cornelissen Jonkers is al meer dan jaar een begrip in Parkstad Brunssum als het gaat om allerlei soorten glas , kunstof. Puien en gevels - productie en montage.


Niet alleen uit staal, maar ook RVS, brons en messing. Standaard en speciaal op maat gemaakte profielen. Glazen puien Afwerkingen Buitenkeukens Werkwijze Offerte aanvragen Contact. Dat is niet alleen zonde van kapot glas maar ook gevaarlijk.


Als het alleen te doen is om meer daklicht dan kan de lichtkoepel een alternatief zijn. Veel mensen vinden glazen deuren geweldig mooi. Zij zijn zich bewust van de moderne, open sfeer die ontstaat door de aanwezigheid van glazen deuren. Glazen deuren, glazen puien en glazen balustrades zijn ideaal om ruimtes te scheiden. Mosa Glas levert alle mogelijke glasoplossingen.


Voor glazen deuren en glazen puien bent u bij Glashandel Martin de Boer aan het juiste adres.

Binnendeuren, scheidingswanden en meer. Dubbel glas isoleert veel beter dan enkel glas. Stalen deuren maken ambachtelijk handwerk aandacht voor de klant en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.