maandag 7 oktober 2019

Dienblad met eigen tekst

Gratis verzending vanaf € 30! Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop. Voor 23:bestel is morgen thuis!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Veel soorten en maten die je zelf kunt ontwerpen. Op zoek naar een dienblad met eigen tekst , dan bent u bij PrachtigKado op het juiste adres! Een dienblad met eigen tekst wordt met de hand bewerkt en binnen uur. Persoonlijk dienblad met foto en tekst.


Je eigen foto en tekst op een praktisch dienblad. Meerdere formaten en kleuren.

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Een houten dienblad met eigen tekst. De dienbladen gaan uit de collectie , hier staan de laatste die nog op voorraad zijn. Een gaaf cadeau voor in de keuken!


Steigerhouten dienblad in grey wash met wit hart en tekst GENIETEN in. In diverse merken verkrijgbaar! Bedruk dit prachtige dienblad met jouw eigen foto, collage of leuke tekst. Dienblad bestel je in onze webshop. Dit kan gemakkelijk met onze handige ontwerpmodule.


In dit overzicht vind je dienbladen met een tekst , fotoprint, tekening of schildering. Kies bijvoorbeeld het dienblad met de tekst “Enjoy life”. Bij Wis en Waarachtig kan je zelf je eigen dienblad ontwerpen.


Dus dat wordt zeker een mooie! Deze leuke dienbladen zijn snel en makkelijk te personaliseren met je eigen foto, naam of willekeurige tekst en zijn hierdoor. Prachtig houten dienblad met foto, tekst of afbeelding!


Met eigen foto en tekst voor euro, Leuk, praktisch en verrassend.

Houten rond dienblad laser gegraveerd met uw eigen tekst , logo. Origineel kado: dienblad steigerhout bedrukt met eigen tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.