donderdag 17 oktober 2019

Bod or deuren

Belisol, ofwel uw deuren op maat van Nederlands maatwerk. Ontdek onze beloften aan u. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!

De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. De makers van industrieel Luxe Design Deursets. Collectie De Bod’or collectie is opgebouwd uit unieke deuren.


Van basic tot echte iconen. Elk te combineren met diverse systemen om te openen en te sluiten. Prachtige en unieke deuren , voor uiteenlopende toepassingen.

Deurencombinaties die in een project een totaalsfeer realiseren. U wilt een unieke deur met tijdloze uitstraling? Een Bod’or deur maakt hét verschil in uw interieur. Op bestelling leveren en monteren wij u de prachtige en unieke.


Met de deurenfabrikant Bod’or zit Bertram om tafel voor een eigen collectie. Ik vind het een hele eer om voor zo’n prachtig bedrijf als Bod’or onder een. Het deurbeslag sluit feilloos aan bij de deuren van Wolterinck.


Niet alleen in vorm maar ook in. Doors are an important ingredient when designing any luxury interior. Studio Piet Boon and the exclusive door producer Bod’or joined forces to design a high quality. Info over bodor deuren prijslijst.


Resultaten van zoekmachines! Het assortiment luxe stijldeuren van Bod’or is uitgebreid met twee collecties ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Piet. Voor het gebruik van winkelwagen concepten is het noodzakelijk dat uw computer uniek herkenbaar is bij deze site.


Bod’or binnendeuren zijn stijlvolle deuren die iets toevoegen aan uw interieur.

De sfeer vroeger en de kwaliteit van nu worden samengebracht. In de interieurs van Remy Meijers zijn alle elementen op elkaar afgestemd. Dus ook de deuren verliest hij niet uit het oog.


De deur schuift, zonder dat de techniek zich openbaart. De ingebouwde soft close automaat laat de deur geleidelijk en zelfstandig sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.