donderdag 26 september 2019

Osmo blanke was

Bestel Blanke Was voor 295! Osmo Blanke Was is speciaal aanbevolen met een dichte structuur zoals. Levertijd: tot werkdagen. Dit product is gebasseerd op natuurlijke.


Afwerklaag voor tropische houtsoorten welke veel eigen stoffen bevatten - geschikt voor alle afwerktechnieken zoals wissen, vegen, poetsen en spuiten! Deze blanke was van osmo is speciaal aanbevolen voor houtsoorten met een dichte structuur zoals Merbau, Wenge, Jatoba.

Dringt bijzonder diep door in het hout en. Met de OSMO houtbeschermings producten behouden de vloeren en meubelen hun natuurlijke uitstraling en zijn toch slijtvast en bestand tegen water en vervuiling. Omschrijving Osmo Decorwas Transparant is een transparante houtbehandeling voor binnen.


In een eenvoudig arbeidsproces wordt een professionele zijdeglans afwerking. Dun vloeibaar product voor moeilijk te impregneren houtsoorten (bijv. ipé, kambala, cumaru). De tweede laag aanbrengen na minimaal uur.


OSMO blanke was dringt bijzonder diep door in het hout en behoud de natuurlijke uitstraling hiervan. Het oppervlak is waterafstotend.

En heeft een zijdematte glans. De Blanke was dringt diep door in het hout. L besteld u gemakkelijk en snel bij onlineonderhoudshop. Op werkdagen voor 17:uur besteld = de volgende dag in huis!


Voor de verzorging van uw vloer. Veelgestelde vragen onderhoud en Osmo. Osmo blanke was kan op twee manieren worden gebruikt. Als afwerking voor bijvoorbeeld palissander, merbau en ander tropisch hardhout of als grondlaag bij bijvoorbeeld. Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd Aantal.


In deze categorie treft u een breed aanbod OSMO olie aan, met onder andere de hardwax olie, kleurolie, blanke was, ingekleurde basisolie en de OSMO decorwas. Transparant, zijdemat (voor binnenshuis) Speciaal aanbevolen voor houtsoorten met een dichte structuur zoals Merbau, Wenge, Jatoba etc. Onderhoudswas Osmo besteld u gemakkelijk en snel bij onlineonderhoudshop. Osmo hardwaxolie WIT is bedoeld voor de basisbehandeling van houten vloeren.


De hardwaxolie is eenvoudig aan te brengen en probleemloos te onderhouden en te verzorgen. Osmo Afwerkingsproducten, Osmo HardwaxOlie, Osmo HardwaxOlie is een product wat zich gemakkelijk laat verwerken en geeft snel een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.