maandag 2 september 2019

Naden gipsplaten vullen

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vul aan de zijkanten van de plaat de schroefgaten en plaatnaden met voegenvuller. Voor de schroefgaten gebruik je een plamuurmes, het vullen van de brede naden gaat.


Vul de naden en schroefgaten tussen de platen met gipsplaatvuller.

Het vullen van de naden gaat. Gipsplaten naden afwerken is een precisieklus, die een belangrijke bijdrage levert aan een geweldig eindresultaat. Zonder vochtplekken of kleurverschil. Namens mijn zoon die op kamers gaat een klein klus vraagje.


De naden kunnen gelijk afgeschuurd worden. De wand is nu schilder- en behangklaar. Gyproc JointFiller 1is een voegproduct op gipsbasis voor het vullen van de naden bij gipskartonplaten.


In deze laatste aflevering van Gipsplaten afwerken,.

Als je alleen de naden vult en daarna schuurt, dan beschadig je het gipsplaat papier. Hoe netter je de naden en schroefgaten van een gipsen wand-of. Je mag tijdens deze eerste sessie van je gipsplaten afwerken rustig ruim vullen en het vulmiddel. In ons vorige huis hebben we de naden tussen de gipsplaten zelf opgevuld en daarna de. Gaten vullen met plamuur of.


Je kunt het geheel glad afwerken door met een nat plamuurmes plat over de naad te strijken. Bij dikkere gipsplaten kan een tweede. Een paar maanden geleden heb ik een gipsplaten plafond gelegd en de naden opgevuld met de daarvoor bestemde vuller. Na veelvuldig schuren en vullen en schuren was het.


Laat uw gipsplaten van uw plafond of wanden stucen voor een betaalbare prijs per m2! Lees hier alles over naden en schroefgaten dichten of hoe het afwerken van een. Breng de kit aan en mes dit af met een plamuurmes. Schuur het daarna nog een keer.


Voegenvullers voor het vullen van naden bij Gyproc wand- en. Voor het wapenen van de naden van Gyproc wand- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.