woensdag 25 september 2019

Lecol oh 25

Hiermee brengt u een beschermlaag aan die oppervlakkige krasjes dichtzet en lichte slijtplekken. Om de uitstraling van uw geöliede houten vloer te. Speciale onderhoudsolie op basis van natuurlijke grondstoffen die uw geoliede vloer in optimale conditie houdt!


Deze soap is bedoeld voor de dagelijkse reiniging. Het verwijdert het vuil van de. Info over lecol conditioner oh 25.

Lecol is een fabrikant van o. Resultaten van zoekmachines! Laat een witte laag achter. Het is geschikt voor het impregneren van parket en andere houten vloeren,.


Is een speciale onderhoudsolie op basis van natuurlijke grondstoffen die uw geoliede vloer in optimale conditie. Dit product is geschikt voor alle met natuur-olie, hardwax-olie. U behandeld uw geoliede vloer.


Voor het onderhoud van uw geöliede houten vloer.

Conditioner voor nabehandeling van geoliede vloeren op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals plantaardige oliën en aromaatvrije terpentine. GRATIS verzending vanaf € ,-. OH - Conditioner (Gotik P) ltr. om prijzen te zien. Wordt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals plantaardige oliën en aromaatvrije terpentine, vervaardigd.


Gratis verzending vanaf €7-Bestel hier met de laagste prijs uw onderhoud producten voor de vloer. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. ART Woninginrichting is aangesloten bij de Centrale.


Desondanks kunnen wij niet aansprakelijk worden. Verkoop adviesprijs: € 276. Om overmatige schuimvorming in de vuilwatertank te. Bestel nu en ontvang uw bestelling uit voorraad op -09. Uitgebreide productinformatie.


Is een hoogwaardige oplosmiddelhoudende speciaalwas met antislipwerking. Het reinigt, beschermt, onderhoudt en zet de vloer gelijkertijd in de. Wij leveren producten van ons eigen merk en o. Ook hebben wij boenmachines, wasverdelers, dweilsystemen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.