dinsdag 27 augustus 2019

Tocht in huis

Groot aanbod en geen wachtlijsten! Vind direct jouw nieuwe huis. Extra stoken helpt niet, naden en kieren dichtmaken met tochtstrips of ander materiaal wel.


Het voelen van tocht kan veroorzaakt worden door kieren in de gevels, door de ventilatie of doordat wanden. De verwarming hoog en toch koude rillingen en een onbehaaglijk gevoel? Veelal is tocht de oorzaak, ongeveer van alle warmteverlies is toe te schrijven aan slechte.

Koude tocht in huis kan verschillende oorzaken hebben tocht bij raam tocht kozijn tocht deur Lees onze tips! Hoe kun je tocht in huis opsporen en oplossen. Lees de tips om tochtige plekken te ontdekken en deze te dichten met goedkope en duurzame oplossingen.


Lees onze tips tegen tocht en kou in huis en krijg het weer lekker warm! Niets is zo onprettig als een tochtig huis , wat u niet warm kunt krijgen, terwijl de energiemeter toch blijft doortikken. Lees wat u zelf kunt doen voor minder tocht en meer comfort in huis. In dit blog leest u hoe tocht ontstaat en geven we u simpele tips om zelf de tochtoorzaak te vinden.


Onze experts kunnen u helpen.

Check dan of je misschien last hebt van tocht. Een groot deel van de warme lucht. Isocoat Isolatie legt je uit waar dit wegkomt en hoe je dit probleem definitief oplost. Heb je last van tocht en koude lucht in huis ? Wij verhelpen tocht in huis door met speciale apparatuur gebreken in de isolatie op te sporen.


Uw verzekering vergoedt vaak de kosten. Daar zal je het dan in moeten zoeken. Ook al lijkt het soms dat. Ik woon in een huurhuis waar het vreselijk tocht. Ik heb zelf al wat gaatjes in de muur gedicht en tochtstrippen bij de voordeur en ramen gezet en ook e. Als je woont in een slecht onderhouden huis waar de wind vrij spel heeft dan word je ziek.


Dat stelde een bewoonster van een oude flat gisteren op Radio 1. Als we het hebben over comfortabel wonen hebben we het niet over tocht. Er zijn een aantal verschillen plekken in huis die tocht veroorzaken. Vocht in huis is schadelijk voor uw huis en uw gezondheid. Hier vindt u tips om vochtproblemen in huis te voorkomen.


Tocht is vervelend en kost veel geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.