maandag 26 augustus 2019

Glas slijpen

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Naast het gewone poli- slijpen kunnen wij de glasplaten ook Convex en Concaaf slijpen. Bij deze slijpbewerking wordt het glas voorzien van een bolle rand. Een andere vorm slijpen van glas is bedoeld om decoratief te zijn.


De zijkant van een geslepen glasplaat wordt machinaal zodanig bewerkt dat er een hooglans.

Ontscherpte glasdelen zijn aanzienlijk makkelijker in het loodprofiel aan te brengen. Mosa Glasgroothandel denkt mee over het gewenste glasproduct en levert maatwerk. Na het slijpen gaat het glas naar een machine die automatisch meet of het geslepen glas wel aan de specificaties van de opticien voldoet.


Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. Voordat een glas vorm dan ook gebruiksklaar is, wordt deze geslepen en gepolijst. Ik wil de snijkanten van mm dik glas mooi recht hebben. Hoe, en waarmee kan ik dat het best bewerkstelligen?


Op die vraag willen we in dit bericht uitleg geven.

In principe kan iedereen glas leren snijden. Het is belangrijk om een aantal. Glashandel Glaspunt staat bekend om haar snelle leveringen. Groot assortiment enkelglas, dubbelglas, gelaagd en gehard glas. Blanke model spiegel met MAT geslepen facetrand.


Mat facet is alleen mogelijk aan rond of model glas , NIET aan rechte zijden. Hierop verlijmt in de hoeken glanzend. Info over gehard glas slijpen. Resultaten van zoekmachines! Het glas blijft optisch mooi en is daarnaast voorzien van mooie randen.


Nadat het glas is gesneden wordt het in de regel nabewerkt, zodat de randen van het glas niet scherp meer zijn. Dit kan gebeuren op een functionele wijze, waarbij. Glas randbewerking van Buys Glas. Plat-poly slijpen : Hier worden de zijkanten van het glas netjes glad geslepen en de scherpe randen worden met een klein schuin kantje afgewerkt. Slijpen van glas kan op diverse manieren.


Plat poly (glad en strak) en facet- en verstek slijpen voor een klassieke uitstraling van spiegels en naamborden. Poly slijpen heeft betrekking op de randen van het glas , zie hiervoor bewerkingen voor spiegels.

Als u voor poly slijpen kiest dan worden de randen mooi glad. Deze zijn aan wijzigingen onderhevig en afhankelijk van de glasdikte. Bel voor de actuele prijs!


Met rechtlijnige Slijp machines kunnen wij float glas en gelaagd glas slijpen tot een dikte van 50mm en zelfs onder een hoek van tot graden slijpen. U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning. Tips indien u zelf glas wilt snijden. Maak gebruik van een glassnijder en dit handige stappenplan voor een goed resultaat! Dé webshop voor de Doe-Het-Zelver.


Bestel uw glas polijsten vandaag nog! Uitstekend beoordeeld ( uit 10) door meer dan 9kopers. Naast het vervaardigen van glazen werd er op innovatief gebied ook.


Mineraal en Saffier glazen kan slijpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.