donderdag 29 augustus 2019

Brandwerende vloerplaat

FERMACELL Vloerelementen zijn er in verschillende uitvoeringen die, al naar gelang het toepassingsgebie met of zonder onderlaag kunnen worden toegepast. Deze nieuwe plaat is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend bekleden van stalen draagconstructies, kolommen en liggers. Brandwerende platen zijn geschikt voor het afwerken van wanden of plafonds met een brandwerende functie.


Verkrijgbaar bij PontMeyer in diverse soorten en afmetingen. De unieke materiaalsamenstelling van gips en papiervezels maakt de platen bijzonder brandwerend.

Fermacell vloer, brandwerende platen, en vloerplaten zijn gipsvezelplaten, die brandwerend zijn. Ze worden ook wel vloerelementen, of brandwerende gipsvezelplaat. Mocht u vragen hebben over onze zwaluwstaartplaten,.


Permoxxboard is een nieuw ontwikkeld brandwerend plaatmateriaal, wat duurzaam in gebruik is. Benieuwd naar de goede eigenschappen? Onze vloerplaten zijn van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in transparant glas, zwart glas, facetgeslepen glas en plaatstaal.


GLAZEN VLOERPLATEN :De glazen platen.

Dit maakt de gipsvezellaag sterk, brandwerend en stootvast. Vrijwel alle type vloerplaten liggen op voorraad en kunnen met werkdag bezorgd worden. Koop of Verkoop brandwerende plaat op Marktplaats. De Fermacell 2evloerplaat biedt net wat meer thermische isolatie dan de 2evloerplaat.


Bekijk de Fermacell 2Evloerplaat Geluidsdempend Voordelig bij De Isolatieshop Voor 14u bestel morgen in huis Ruim 300. Wij ontwikkelen en leveren brandwerende vloerplaten van hoogstaande kwaliteit. Onze brandwerende vloerplaten zijn gecertificeerd en zijn arbovriendelijk te verwerken. Een zestig minuten brandwerende deur krijgt dan bijvoorbeeld de classificatie EW6 een wand EI60.


Op zoek naar fermacell platen? Bij Bouwbestel bent u aan het juiste adres voor A-Kwaliteit fermacell platen, fermacell plaat, fermacell vloerplaten. Deze vloerplaten van Fermacell hebben de brandwerende en geluidwerende eigenschappen zoals je gewent bent,. Ter verhoging van de brandwerendheid: minuten brandwerend van boven naar onder. Vuur is geen grote zorg wanneer er gekozen wordt voor de systemen van Gyproc.


De gipsplaten kunnen hitte lang weerstaan en blijven brandwerend tot 1minuten. Voor het bekleden van wanden, plafonds en staalconstructies Waterbestendig Snel en eenvoudig. De Sencys 2-in-ondervloer is geluiddempen vochtweren geschikt voor onder parket en laminaat en goed voor 10m².

Zorgt voor 8dB contactgeluiddemping in de ruimte. Bekijk ons assortiment Estrich vloerplaten in onze Onlineshop. Ook zijn de vloerplaten brandwerend en kunnen ze gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.