donderdag 18 juli 2019

Vloer kurk

Dé kurkvloeren specialist van Nederland. Deze week totale leegverkoop. Hoge kwaliteit houten vloeren. Dé tegel specialist van Nederland. Shop direct online in onze shop!

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Vind jouw vloer in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Spring 5mm Sale €25€11Nieuw.


Bij de Kurkwinkel kunt u vele soorten kurk vinden voor uw vloer. Bij ons heeft u een ruim assortiment van vloerbekleding van puur natuurlijk kurk. Wij bieden top kwaliteit kurk al aan voor €pm2.


Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken voor uw woning of kantoor.

Altijd een ruim Assortiment kurkvloeren op voorraad! Bij ons altijd een kurk vloer voor een aanbieding prijs! KURKde kurkvloer specialist! Zeer ruime collectie in zowel hout- als steen motieven.


Puurkurk heeft een eigen assortiment aan kurkvloeren. Kurk is uitermate geschikt voor vloeren , het isoleert goed en voelt heerlijk aan waardoor het op. Vervolgens wordt de kurk gemalen tot korrels, onder hoge druk tot blokken geperst en verhit.


Tijdens dat bakproces gaan de korrels uitzetten, terwijl de vrijgekomen. Kiest u voor kurklaminaat, kurkparket of kurktegels? Dan haalt u een warme en geluiddempende vloer in huis die in alle denkbare vormen, dessins en kleuren leverbaar is. Handyfloor of een kurkvloer?


Vloeren tegen de laagste prijzen. Bekijk hier de belangrijkste voordelen die pvc-laminaat heeft ten opzichte van kurk op de vloer toepassen. Wij hebben verschillende kurk vloeren in onze collectie. Kom gerust een keer langs in onze winkel!


Wij geven u graag advies op maat.

Als we spreken over een kurk vloer dan hebben we het over schors van de kurk eik. De schors van de kurkeik wordt steeds vaker gebruikt voor vloeren in wooninterieurs. Voor- en nadelen van een kurkvloer. Kurkvloeren, duurzaam en warmte isolerend.


Naast de goede thermische isolatie en de geluiddempende werking heeft een vloer van kurk nog een aantal voordelen. Een kurken vloer is van nature antistatisch en voert de statische elektriciteit af via aardpunten. Bijkomend voordeel is dat kurk geen stof aantrekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.