vrijdag 5 juli 2019

Vlaggenstok hout

Aluminium vlaggenstok met oranje knop en houder. Bestel nú al vanaf € 375! Inclusief houder en oranje knop. Zet je vlag stevig in de grond.


Houten vlaggenstokken van topkwaliteit en uit voorraad leverbaar.

Bekijk ons aanbod vlaggenstokken in onze webshop en bestel eenvoudig online. Vlaggenstokken van hout of aluminium kopen? Op zoek naar een vlaggenstok ? De vlaggenstok is leverbaar in hout of aluminium.


Geleverd met kunststof knop en een bevestigingshaakje voor de vlag. Deze vlaggenstok is 200cm en gemaakt van hout met een witte mantel, de diameter is 30mm. De stok heeft een diameter van 30mm en is voorzien van een oranje knop.


Door de keuze voor grenenhout van een hoge kwaliteit en de conische vorm zijn onze houten.

Uw vlag kan uiteraard niet ontbreken aan een vlaggenstok van hoge kwaliteit. Geschikt voor railing montage. Bovendien heeft u de keuze tussen verschillende uiteinden. Houten witte vlaggenstok met een diameter van standaard 30mm.


U koopt deze voordelig bij 123watersport. Conisch model, dikte onderzijde ca. Wilt u altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Levertijd Wegens onze vakantie (tot en met september) wordt dit artikel niet eerder verzonden dan maandag september. Gemaakt van grenen (Oregon Pine), geheel blank gelakt en voorzien van knop met schijf.


Diverse vlaggenstokken voor aan uw gevel Wij hebben een divers assortiment, met een grote variatie in materialen, formaten en prijzen. Van goedkope geplastificeerde. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste nieuwtjes en scherpste aanbiedingen. De Rie Masten op het goede adres wij leveren aluminium en houten vlaggenstokken.


Met oogjes om vlag aan te bevestigen. Zie ook onze andere advertenties. Boot vlaggenstok recht Essen hout. Een rechte vlaggenstok voor op de boot die gemaakt is van Essen hout , deze boot.

Een vlaggenmast is leverbaar in verschillende kwaliteiten: aluminium, polyester en hout. Afhankelijk van gebruik en locatie adviseren wij u de juiste mast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.