maandag 1 juli 2019

Skg beslag

Skg beslag

Dé specialist op het gebied van veiligheidsbeslag. Bekijk ons ruime aanbod hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Wij helpen u snel en vakkundig aan een passende oplossing! Zeker van je veiligheid met SKG sterren.


Skg beslag

Het veiligheidsbeslag dat in onze webshop verkrijgbaar is, voldoet aan de keurmerken SKG sterren,. Investeer in veiligheidsbeslag op uw buitendeur. Kies voor 1 zekerheid met het SKG -keurmerk. Doe geen concessies aan uw goede smaak. Het SKG sterren keurmerk vind je alleen op goedgekeurd hang en sluitwerk.


Het aantal sterren ( of 3) geeft aan in welke mate een product inbraakwerend is. Zorg dat uw woning voorzien wordt van kerntrekbeveiliging en de inbreker loopt uw woning voorbij. Dit beslag bestaat uit een buitenschild met kerntrekbeveiliging, een binnenschild. Beveiligd deurbeslag met kerntrekbeveiliging en SKG sterren keurmerk vindt u voordelig online in onze webwinkel. SKG maakt gebruik van het zogenaamde sterrensysteem.


De sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan. Producten van Nemef zijn voorzien van dit keurmerk. Toepassing: voordeur, of elke andere deur die alleen vanaf zijde per kruk bediend m. Bent u op zoek naar Raamsluiting SKG ? SKG raamsluiting en SKG raamsluitingen. Koop nu uw SKG Raambeslag bij Decodeurbeslag. Hoogwaardige SKG beslag van de beste merken Online korting Snelle levering!


Wanneer hang en sluitwerk. Níet- SKG -goedgekeurd beslag (rechter afbeelding) is gemakkelijk te verwijderen of te forceren. Dit maakt met name de profielcilinder (waar de sleutel in gaat). Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Skg beslag

Zorg daarom voor een goede kerntrekbeveiliging SKG met. Deze extra toevoeging aan het beslag zorgt ervoor dat de cilinder volledig. Basic veiligheidsvoordeurbeslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.